By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μέχρι Σάββατο πρωί η απόφαση για το ντέρμπι και την τιμωρία του Ολυμπιακού!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Μέχρι Σάββατο πρωί η απόφαση για το ντέρμπι και την τιμωρία του Ολυμπιακού!

Τhessports
Last updated: 26/10/2023 15:08
Τhessports
Share
SHARE

Προθεσμία ως το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) έδωσε η αθλητική δικαστής για την υπόθεση του ντέρμπι “αιωνίων”, με την απόφαση να βγαίνει άμεσα.

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία που άγγιξε τις τέσσερις ώρες, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του ντέρμπι “αιωνίων”, το οποίο διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέθεσαν τις θέσεις τους, μέσω των νομικών επιτελείων τους και των μαρτύρων τους ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague, με την αθλητική δικαστή της Λίγκας, κ.Σταμολέκα να αναφέρει ότι η απόφαση θα βγει είτε αύριο, είτε μέχρι το Σάββατο πρωί, σε κάθε περίπτωση πριν αρχίσουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής! Εξάλλου σημειώνεται ότι δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις 13:00 για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους οι δύο ΠΑΕ.

Σημειώνεται ότι μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός με βάση το κατηγορητήριο, κινδυνεύοντας με μηδενισμό (απώλεια του αγώνα με 3-0), αφαίρεση 1 βαθμού, ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο.

Κύρια παρέμβαση έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία παρέστη κανονικά στην υπόθεση, εξέθεσε τα επιχειρήματά της, πλην όμως το αν θα γίνει τελικά δεκτή (η παρέμβαση), θα κριθεί στο τέλος της απόφασης από το πειθαρχικό όργανο.

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ : Ποιοι έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στην Αμπερντίν
Next Article Χάος στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Δεν λειτουργούν μηχανήματα για τον έλεγχο των διαβατηρίων, τεράστιες ουρές επιβατών

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US