Μια ωραία ατμόσφαιρα στο θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Απίστευτες καταστάσεις για ακόμη μια φορά στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού με απίστευτη μεθόδευση, ο ΟΣΦΠ θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης με κόσμο, παρά την τιμωρία για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Ενώ ο πρόεδρος κ.Μελισσινός προανήγγειλε ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφαση θα εκδοθεί ως το πρωί του Σαββάτου, από το πουθενά ανακοίνωσε ότι περιμένει υπομνήματα ως τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι πάει από εβδομάδα η απόφαση.

Ακολούθως ωστόσο επικράτησε ο… κακός χαμός αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κι αν τελικά θα έχει ή όχι κόσμο.

Η πλευρά των Πειραιωτών ζήτησε διευκρινίσεις και από το προεδρείο ειπώθηκε ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων!

Στη συνέχεια ωστόσο ζητήθηκαν, περαιτέρω διευκρινίσεις από την έδρα κι εκεί αποκαλύφθηκε το… απόλυτο μπάχαλο! Η Επιτροπή Εφέσεων ενώ είχε αρχικά τον ίδιο ισχυρισμό, της επισημάνθηκε πως ο κανονισμός δεν είναι καινούργιος, κάτι που έδειξαν οι ίδιοι να μη γνωρίζουν!