Ο Μαρτίνεθ και η… ανάληψη της ευθύνης

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας (2-4) από τον ΠΑΟΚ και ζήτησε αντίδραση στο ματς του Λονδίνου με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, ζητώντας τους να αντιδράσουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη.

Ο Μαρτίνεθ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και, αρχικά, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα όπως το έπραξε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, εγώ φταίω», είπε ο Ισπανός στους ερυθρολεύκους παίκτες και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε».

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ψηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα» είπε και κατέληξε: «Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Χρειάζεται να αντιδράσουμε άμεσα και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς στο Λονδίνο».