Μπιλιαλεντίνοφ: «Αν είχε επίσημο αγώνα η εθνική Ρωσίας θα είχε κληθεί ο Οζντόεφ»

Το όνομα του Μαγκομέντ Οζντόεφ μετά από τις τελευταίες του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να επανέρχεται στο επίκεντρο για το ρωσικό ποδόσφαιρο και τα δημοσίευματα στην πατρίδα του για μια πιθανη του επιστροφή στην εθνική Ρωσίας αυξάνονται.

Ο 31χρονος μέσος του Δικεφάλου δεν κλήθηκε από τον Βαλερί Κάρπιν για το προπονητικό καμπ της εθνικής Ρωσίας, αφού ως γνωστόν έχει απαγορευτικό για να δίνει επίσημους αγώνες λόγω της απόφασης της FIFA.

Σύμφωνα όμως με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και expert του ρωσικού ποδοσφαίρου, Ρινάντ Μπιλιαλεντίνοφ, αν η Ρωσία έδινε επίσημους αγώνες κανονικά, ο Οζντόεφ θα είχε κληθεί κανονικά από τον Κάρπιν.

«Αυτή την περίοδο, η εθνική ομάδα παίζει φιλικούς αγώνες. Αυτή είναι η πιο βολική στιγμή για να δοκιμαστούν νέοι παίκτες. Ο Οζντόεφ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε 31 ετών. Αν υπήρχε στον ορίζοντα μια προετοιμασία για επίσημο αγώνα, θα είχε κληθεί σίγουρα. Και τώρα εργάζονται για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί νέοι στην ομάδα, νέα ονόματα», είπε ο Μπιλιαλεντίνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 Νοεμβρίου στο Βόλγκογκραντ η εθνική Ρωσίας θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στην Κούβα.