ΠΑΟΚ: Με Σμιθ και Άλστον στην Πάτρα

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν μόλις η δεύτερη που ο Φώτης Τακιανός είχε τη δυνατότητα να δει μαζί στην προπόνηση τα δύο νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, τους Λένταλ Σμιθ και Τζάστιν Αλστον, ο οποίοι ακολουθούν την αποστολή της ομάδας στην αχαϊκή πρωτεύουσα και το Σάββατο θα ντεμπουτάρουν στο ματς με τον Απόλλωνα για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», μιλώντας για τον αγώνα της Πάτρας, τόνισε πως: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς θα έχουμε δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα μας κι ο χρόνος που είχαμε για τη διαδικασία της προσαρμογής τους ήταν ελάχιστος. Προσπαθήσαμε, ωστόσο, να τους περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για να κατανοήσουν το παιχνίδι μας κι αυτά που πρέπει να κάνουν.

Κι ο Απόλλων, όμως, έχει νέο προπονητή κι αυτό δημιουργεί διαφορετικές συνθήκες. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να έχουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι για να έχουμε τις σωστές αντιδράσεις και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην εξέλιξη του αγώνα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».