Κρύφτηκε πίσω από τον.. Ποντίκη

Την αγωνιώδη προσπάθεια του να… καθαρίσει το όνομα του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε, συνέχισε ο Γιώργος Κομίνης, αφού μετά την εξοργιστική τοποθέτηση ότι για τον ίδιο ο Μαουρίσιο επηρεάζει τη φάση επειδή είναι οφσάιντ και προσπαθεί να κάνει τακουνάκι λόγω της βραζιλιάνικης καταγωγής του (!!), αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας, ενώ παράλληλα «κρύφτηκε» και πίσω από τον βοηθό του, Ποντίκη.

Για τις στιγμές που ακολούθησαν το γκολ:

«Έρχεται ο Βιεϊρίνια, του εξηγώ, γίνεται η μανούρα στον πάγκο. Μπαίνουν στο γήπεδο παράγοντες των δύο ομάδων και περιμένουμε. Δεν έχω ενημερωθεί ότι έχει κατέβει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Μου το λέει ο τέταρτος, βλέπω τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει το νεύμα να φύγουν οι παίκτες. Ο Βιεϊρίνια με ρωτάει πόσο θέλουμε ακομα, του λέω πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Εκείνη την ώρα έρχεται βολίδα ο Μίχελ, και μου λέει εσύ έχεις τελειώσει. Από πίσω έρχεται κι ο Σαββίδης. Στα δέκα μέτρα, δεν μπορώ να τον ακούσω, η Τούμπα έβραζε. Απομονώνομαι σε μια άκρη του γηπέδου, να έρθει αστυνομία. Κι όσο βλέπω ότι δεν αλλάζει το πράγμα, αποφάσισα ότι είναι καλύτερο να πάμε στα αποδυτήρια, και να βγούμε έξω όταν ηρεμήσει η κατάσταση. Λέωαυτό και στην αστυνομία, η σκέψη ήταν να ξαναβγούμε».

Για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια:

Έρχεται ο παρατηρητής και μου λέει ότι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. Κάνουμε το πλάνο μας, ποιοι θα αποβληθούν. 20 λεπτά μετά λέω στις ομάδες βγαίνουμε. Έρχεται ο Μάκης Γκαγκάτσης και με ρωτάει με τι σκορ θα βγούμε έξω. Του λέω 0-0 και μου λέει ότι με 0-0 δεν ξέρω αν θα βγούμε, πρέπει να ρωτήσω. Μετά βγαίνουν οι φωτογραφίες με το όπλο, γίνεται η κατάσταση ροντέο. Έρχονται οι φουσκωτοι που έχουν όλες οι ομάδες για να… μαζεύουν τις φανέλες. Εμείς μπαίνουμε στα αποδυτήρια, κι εμείς δεν μπορούμε να δουμε τη φάση, δεν έχει σήμα στα αποδυτήρια της Τούμπας. Λέμε τι μας έτυχε, ο βοηθός κρύφτηκε, ήταν για κλωτσιές. Εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες, ρωτήσαμε αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες, φωνάξαμε τον ταξίαρχο.

Η ΑΕΚ επικαλέστηκε ότι τρόμαξε, δεν μπορούμε να βγούμε. Αυτό μου είπε ο Λυσσάνδρου. Αν με στεναχώρησε σε όλη την πορεία μου κάτι είναι αυτό. Όταν αηδιάζεις με κατι, μου λέγανε Κομίνη πρόσεχε τη γυναίκα σου τώρα που είναι έγκυος, αν την ξαναδείς, και την αστυνομία να μην κάνει τίποτα. Εκεί λες, θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ. Προσπαθούσα 2-3 ώρες να βρω μια λύση, άσχετα αν το δημιουργήσαμε εμεις το πρόβλημα. Όταν βλέπεις να απειλούν οικογένειες και την αστυνομία απαθέστατη. Λες εσύ, θες 1-0, πάρτο, έτσι κι αλλιώς τελειωμένη είναι η υπόθεση».

Για τον Ποντίκη:

«Δεν έχω μιλήσει από τότε με τον Ποντίκη. Μόνο τέσσερις- πέντε ημέρες μετά, όταν με παρακολουθούσαν. Μου λέει όχι, εγώ μια χαρά, ήταν στα 5 επί 5. Λέω «πλάκα μας κάνεις;».