Ο Σαρρής και οι όψιμοι φίλοι του ΠΑΟΚ

Η αναφορά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη περί Ενώσεων που “είναι όψιμοι φίλοι του ΠΑΟΚ” (βλέπε και του Βασίλη Γκαγκάτση…) και ένα ρεπορτάζ αθλητικής ιστοσελίδας (soccerplus.gr) προκάλεσαν αναστάτωση στην Ομοσπονδία.

Στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, δήλωση – απάντηση του κ. Σαρρή στο δημοσίευμα που έκανε λόγο για “αποκάλυψη εκ μέρους του κ. Σαρρή των τριών Ενώσεων – όψιμων φίλων του ΠΑΟΚ, που είναι οι ΕΠΣ Κεφαλονιάς, ΕΠΣ Φωκίδας και ΕΠΣ Κυκλάδων”.

Με την δήλωσή του ο κ. Σαρρής, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά περνάει στην αντεπίθεση! Προφανώς, το δημοσίευμα που επικαλείται και τις θέσεις των τριών συγκεκριμένων Ενώσεων, περιέχει κάποιες αλήθειες, που μάλλον ενόχλησαν σε μεγάλο βαθμό τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε…

“Ουδέποτε αμφισβήτησα το δικαίωμα οποιουδήποτε να έχει την προσωπική του άποψη αναφορικά με τα όσα δηλώνω ή να μου ασκεί ακόμη και ακραία κριτική επ’ αυτών.

Ωστόσο, το να παραποιεί κάποιος τα λεγόμενά μου και να τα παρουσιάζει κατά το δοκούν και όπως εξυπηρετούν τα συμφέροντά του (;) ξεπερνά κάθε όριο.

Ουδέποτε χαρακτήρισα τις ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων και Φωκίδας ως όψιμους φίλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η φράση χρησιμοποιήθηκε από εμένα στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου προς τα ΜΜΕ και όλοι οι παρόντες, εκτός του συντάκτη του άρθρου, δεν κατέληξαν στο προαναφερθέν συμπέρασμα.

Αυτό, λοιπόν, μπορεί να ερμηνευτεί ως εξής:

1.Ο συντάκτης του άρθρου είναι τόσο εμπαθής, που φτάνει έως του σημείου να διαστρεβλώνει όσα είπα για τους δικούς του και μόνο (;) λόγους.

2.Αδυνατεί να αντιληφθεί και τα απλούστερα. Να με συγχωρεί όμως. Μπορεί να είμαι ιατρός στο επάγγελμα, αλλά παθολόγος και όχι χειρουργός μεταμόσχευσης εγκεφάλου.

Άλλο το δικαίωμα της κριτικής και άλλο το “δικαίωμα” του ψεύδους.

Επιτέλους σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια. Όπως και στην υπομονή¨.

Στο ρεπορτάζ της η αθλητική ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Όταν ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο θέμα της αύξησης του εκλογικού σώματος, από το οποίο προκύπτει το Δ.Σ. της ΕΠΟ είπε ότι το 2010 η Γ.Σ. της ΕΠΟ ψήφισε κατά πλειοψηφία να δοθεί μια ψήφος σε κάθε ομάδα της Super League. Όμως, επειδή κάποιες Ενώσεις καταψήφισαν την πρόταση, το Πρωτοδικείο δεν ενέκρινε την αλλαγή στο καταστατικό διότι απαιτούνταν ομοφωνία.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είπε: «Οι Ενώσεις που καταψήφισαν την ψήφο στη Super League είναι Ενώσεις όψιμων φίλων του ΠΑΟΚ»!!!

Δηλαδή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποκάλυψε ποιες Ενώσεις έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα κοντά με τον ΠΑΟΚ.

Οι Ενώσεις που καταψήφισαν και σύμφωνα με τον Σαρρή «είναι όψιμοι φίλοι του ΠΑΟΚ» είναι τρεις:

Α) Η ΕΠΣ Κεφαλονιάς με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαζαράκη, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του κ. Σαρρή.

Β) Η ΕΠΣ Φωκίδας, η οποία στις εκλογές του 2012 ψήφισε την παράταξη Σαρρή και

Γ) Η ΕΠΣ Κυκλάδων του Γιώργου Σιγάλα, ο οποίος στις εκλογές ψήφισε την παράταξη Γκαγκάτση.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη του προέδρου της ΕΠΟ περιμένουμε από τις Ενώσεις να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν ότι «είναι όψιμοι φίλοι του ΠΑΟΚ» όπως τους αποκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ