«Μπράβο στους διαιτητές…»

Παράπονα από την διαιτησία του Δασκαλόπουλου στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχει η Καλλονή. Τα εξέφρασε ο Γιάννης Μαντζουράκης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, σχολιάζοντας επίσης την διαιτησία γενικά, αλλά και την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: «Ισως αν ήμασταν κάποια άλλη ομάδα, ίσως μεγαλύτερη μπορεί να ασχολούνταν περισσότερο μαζί μας ο Τύπος. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι παίζουμε κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Για την φάση της αποβολής μου τι να πω. Διαμαρτυρήθηκα και με απέβαλλε. Αυτοι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπαίνουν και στην ψυχολογία του ποδοσφαίρου».

Για την διαιτησία γενικά ανέφερε: «Τώρα με αυτό που θα πω μπορεί να εκπλαγείται, αλλάμέχρι αυτή την αγωνιστική δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα. Φαίνεται βέβαια ότι τώρα που έρχεται ο χειμώνας θα αλλάξουν τα πράγματα. Πάντως θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στους διαιτητές. Οσα λάθη έγιναν μέχρι πρότινως δεν ήταν σοβαρά. Τώρα μιλάμε για ένα παιχνίδι από το οποίο προσπαθούν να κερδίσουν πολλοί. Μέχρι και ο Ολυμπιακός».

Για την μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο σπίτι μου και το σέβομαι. Θα βγάλει σταθερότητα σε σχέση με την περσινή χρονιά, γιατί είναι πιο ομάδα. Παρ’ όλ’ αυτά δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να πάει για πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Το πρωτάθλημα δεν είναι 1-2 ή οκτώ αγώνες. Θα φανεί κατά πολύ τι θα γίνει όταν αυτές οι ομάδες θα ξεφύγουν από τον άλλο στόχο τους, δηλαδή την Ευρώπη».