By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οπαδική βία: Ανακοινώσεις… από Δευτέρα αποφάσισε το Μαξίμου
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Οπαδική βία: Ανακοινώσεις… από Δευτέρα αποφάσισε το Μαξίμου

Τhessports
Last updated: 09/12/2023 14:28
Τhessports
Share
SHARE

Από… Δευτέρα οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της βίας, μετά τα γεγονότα στου Ρέντη. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, των υπουργών Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, Ακη Σκέρτσο και του υφυπουργόυ Γιάννη Μπρατάκο ξεκίνησε στις 11.00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13.00.

Η Κυβέρνηση εξετάζει τρόπους αντίδρασης της Πολιτείας, που όπως φαίνεται θα είναι δραστικές και όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, το πρωί του Σαββάτου… «ο Μητσοτάκης θα λάβει αποφάσεις που κάποιοι φοβούνταν να εφαρμόσουν». «Δεν πάει άλλο» έλεγε κυβερνητική πηγή στην «Καθημερινή», δίνοντας το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης.

Οι αποφάσεις όπως έγινε γνωστό, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σενάρια που εξετάζονται είναι τα εξής:

Πρώτο σενάριο: η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί το ζητάνε καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Δεύτερο σενάριο: η διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ακούγεται πολύ τολμηρό, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν διαψεύδουν τίποτα λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές καθώς «δεν πάει άλλο».

Τέλος, κυκλοφορεί και τρίτο σενάριο. Το οριστικό κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών.

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
TAGGED:LIFE
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Super League 2: Με τρεις αναμετρήσεις η συνέχεια…
Next Article Άρης: Επιστρέφει από τη νέα χρονιά ο Φεράρι

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US