By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Καραπαπάς για τη φούστα στον Μπαλτάκο: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος – Ήταν δώρο για μια φίλη μου»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Καραπαπάς για τη φούστα στον Μπαλτάκο: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος – Ήταν δώρο για μια φίλη μου»!

Τhessports
Last updated: 08/02/2024 17:55
Τhessports
Share
SHARE

Μετανοημένος εμφανίστηκε ο Κώστας Καραπαπάς που πέταξε μία φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντας πως αυτή ήταν μία κίνηση που δεν τον τιμά καθόλου, καθώς δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και πως τη φούστα την είχε αγοράσει για να την κάνει δώρο στη φίλη του.

Σήμερα εκδικάστηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η καταγγελία του προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου σε βάρος του Κώστα Καραπαπά, για τη φούστα που είχε πετάξει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου 2023.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατά την απολογία του 10 μήνες μετά το περιστατικό δήλωσε μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή για αυτή του την κίνηση, λέγοντας πως δεν τον τιμά καθόλου, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, με την απόφαση να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε πως η Πρωτοδίκης Μαρία Βλαχογιάννη, ερευνήτρια της Επιτροπής, έχει προτείνει πρόστιμο 40.000 ευρώ και 6 μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους (η ελάχιστη ποινή είναι 3 μήνες) για τον Κώστα Καραπαπά.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραπαπάς είπε κατά την απολογία του:

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

Ο Βασίλης Δημακόπουλος, εκ των συνηγόρων του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, είπε: «Ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του για αυτή τη συμπεριφορά. Η μετάνοια είναι σημαντική. Αν πειστείτε από όσα σας είπε, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με την μεγαλύτερη επιείκεια», ενώ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος πρόσθεσε με την αγόρευσή του: «Η πράξη του ήταν προϊόν έντονης αγανάκτησης λόγω των όσων είχαν προηγηθεί. Ζητάμε είτε την απαλλαγή του είτε την χαμηλότερη δυνατή ποινή».

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μίχαλακ: «Μεγάλη ευκαιρία για εμένα ο ΠΑΟΚ»
Next Article Άρης: Η αποθέωση στον Γκάλη, ο Κουέστα να κάνει… κερκίδα και το «πάρτι» στο Αλεξάνδρειο (vid)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US