By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Γκολ… copy-paste από ΠΑΟΚ! (video)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ… copy-paste από ΠΑΟΚ! (video)

Τhessports
Last updated: 28/02/2024 19:14
Τhessports
Share
SHARE

Με ανατροπή από το Αγρίνιο κι αυτογκόλ πέρασε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-2 του Παναιτωλικού, με την ισοφάριση να έρχεται με σχεδόν ίδιο τρόπο (αυτογκόλ Τορεχόν), και στο ίδιο λεπτό, όπως το προ ημερών παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο!

 

Στα του ματς, στο 18’ ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ποντένσε έπιασε ένα γυριστό με τη μία, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (19’) από έξυπνη κάθετη πάσα του Ελ Κααμπί στον Μασούρα, ο Έλληνας επιθετικός σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

Στο 24’ ο Ζοβάνε Καμπράλ βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αφού ο Ολυμπιακός έχασε όλες αυτές τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ο Παναιτωλικός βρήκε στο 33’ το γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Ντίας, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε μπήκε στην περιοχή και με πολύ δυνατό σουτ από τα δεξιά έκανε το 1-0 για την αγρινιώτικη ομάδα.

Ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ σημαντική στο 45ο λεπτό για να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Σε πολύ γρήγορη αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω κι έχασε την ευκαιρία να εκτελέσει, χάνοντας την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός συνέχισε να κλείνει καλά τους χώρους ψάχνοντας τον τρόπο για να «χτυπήσει» στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει κατάλληλες συνεργασίες έξω απ’ την περιοχή του Τσάβες για να απειλήσει.

Τη λύση για τους «ερυθρόλευκους» έδωσε στο 72’ ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε χαμηλή σέντρα-σουτ, η οποία κόντραρε στον Τορεχόν (δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στον αγώνα) και κατέληξε στα δίχτυα του Τσάβες για το 1-1 του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι πολύ πιο επιθετικοί και η επιμονή τους επιβραβεύτηκε και με δεύτερο γκολ στο 79’. Από τεράστιο λάθος του Μαλή έξω απ’ την περιοχή (έχασε το κοντρόλ), ο Ελ Κααμπί, έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα κι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός έψαξε γκολ ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά και είχε τη δική του «στιγμή» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πασχαλάκης έκανε καταπληκτική επέμβαση με εκτίναξη στο «παραθυράκι» του, μετά από εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Σενγκέλια.

Σχετικά άρθρα

Κλείνουν όλα τα μαγαζιά στην Τρίπολη λόγω… Αστέρα!
Αμφιβολίες ενόψει Βόλου για τον Άρη
Γερμανός στην Τούμπα
«Συμφώνησε με Ρεμπρόφ ο Παναθηναϊκός» – Η αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ
Δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη ο Βόλος: «Μόνο τα διαρκείας»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η διαφορετική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!
Next Article Τριάρα γοήτρου στη Λαμία ο Ατρόμητος!

Τελευταία νέα

Η επιστολή παραίτησης του Βεζυρτζή: «Μόνο με ενότητα χτίζεται το αύριο»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
11 May, 2026
Φουλ για νταμπλ οι γυναίκες του ΠΑΟΚ
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
11 May, 2026
Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
11 May, 2026
Από τον Ηρακλή στη Ρόδο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
11 May, 2026
Follow US