Στη Ρωσία μέσω… Παναθηναϊκού

Τις προηγούμενες μέρες διαδόθηκε η… πληροφορία (που αποδείχτηκε… παπάς) ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης πήγε στο Λονδίνο για επαφές προκειμένου να ενημερώσει τα… ξένα κέντρα για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τελικά, η αληθινή διάσταση του ταξιδιού του προέδρου του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε μέσω του Παναθηναϊκού!

Το γραφείο τύπου του Παναθηναϊκού πληροφόρησε ότι την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου εκπρόσωποι των μελών από την δεύτερη υποδιεύθυνση του European Club Association -φορέα που έχουν φτιάξει τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs- συγκεντρώθηκαν στην Αγία Πετρούπολη, για μια συνάντηση της υποδιεύθυνσης.

Οικοδέσποινα ήταν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ το παρόν έδωσαν 27 σύλλογοι από οκτώ διαφορετικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες. Ομάδες από το Βέλγιο, την Κύπρο, την Δανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Παναθηναϊκού, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Financial Fair Play, την κατανομή των εσόδων από το Champions League και το Europa League. Όπως επίσης και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.

Στην φωτογραφία που βλέπετε και δημοσιοποίησε ο Παναθηναϊκός, διακρίνεται μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης…

Τα περί “ενημέρωσης των ξένων για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, απλά… παπάς. Άλλος ήταν ο λόγος, που ο Αγγελίδης βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη.