By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ντουκουρέ: «Τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ είναι τα πιο καυτά που έχω ζήσει»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΑΟΚ

Ντουκουρέ: «Τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ είναι τα πιο καυτά που έχω ζήσει»

Τhessports
Last updated: 19/03/2024 16:38
Τhessports
Share
SHARE

Ο Σέιχ Ντουκουρέ, σε δηλώσεις του στο εξωτερικό, μίλησε για το Ελληνικό πρωτάθλημα, για τα τοπικά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για τον Άκη Μάντζιο, αλλά και για τον μεγάλο στόχο του Άρη που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Foot Farid and Co»:

Αρχικά ανέφερε:

«Είμαι τρίτη χρονιά στην Ελλάδα. Είναι καλό το επίπεδο στην Super League. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πολλά πράγματα πριν έρθω, αλλά έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα παίκτες ισπανόφωνοι ή προέρχονται από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Οπότε υπάρχει πολλή ποιότητα. Βέβαια είναι και αρκετά δυνατό το Ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι που μου άρεσε. Ο κόσμος στα γήπεδα επίσης, είναι πολύ θερμός».

Για τα ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:
«Οι οπαδοί είναι πολύ συναισθηματικοί και θορυβώδεις. Έχουν αληθινό πάθος για το ποδόσφαιρο κι αυτό σε κάνει να το απολαμβάνεις. Είναι το ντέρμπι της πόλης. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ και υπάρχει πάντα μεγάλος ανταγωνισμός κάθε χρόνο για το ποιος θα κερδίσει. Αυτή η σεζόν πάει καλά για μας, γιατί κερδίσαμε δύο ντέρμπι κι ένα έληξε ισόπαλο. Μένει ακόμη ένα για τα playoffs. Είχα την ευτυχία να συμμετάσχω σε τέτοια παιχνίδια, πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ξεκάθαρα είναι ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι που έχω ζήσει».

Για τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί:
«Έχει περάσει καιρός από τότε που έφυγε ο Άλαν Πάρντιου. Τώρα έχουμε έναν Έλληνα, τον Άκη Μάντζιο, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής, γνωστός στην ομάδα. Έχει πολλή καλή φήμη και κάνει καλή δουλειά. Μετά τον Πάρντιου είχαμε έναν υπηρεσιακό τεχνικό, τον Τόλη Τερζή. Τελειώσαμε καλά τη περσινή χρονιά, φέτος όμως είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ήταν απαραίτητο να αλλάξει. Ο προπονητής που έχουμε τώρα, έχει αγωνιστεί στην ομάδα, γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις και τον αγαπά ο κόσμος. Χρειαζόμασταν κάποιον που να γνωρίζει την ομάδα. Έχουμε αποκτήσει καλή δυναμική και κάνουμε μια καλή σεζόν».

Ενώ για τους στόχους της ομάδας,
«Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήταν εξαιρετικό να τελειώσουμε καλά και να πάρουμε έναν τίτλο. Ο στόχος του Άρη, ξεκινώντας μια σεζόν είναι μίνιμουμ η τέταρτη θέση. Θέλουμε να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά άρθρα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άδωνις για Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη: «Δεν δεχόμαστε δερβέναγες να μας πουν τι θα κάνουμε στη χώρα μας» (vid)
Next Article Το πρόγραμμα των διεθνών του ΠΑΟΚ: «Τελικός» για Κουλιεράκη – Κωνσταντέλια, «πρώτη» για Κοτάρσκι

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US