By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας (vid)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFEMULTIMEDIAnewsVIDEO

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας (vid)

Τhessports
Last updated: 29/03/2024 12:02
Τhessports
Share
SHARE

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκότωσε το παιδί της, δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Κρίθηκε ένοχη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως είπε η Πρόεδρος, «το δικαστήριο απορρίπτει ομόφωνα τα λοιπά εκκρεμή αιτήματα για κρείσσονες αποδείξεις ιδίως αυτά περί προσκόμισης του σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ Παίδων του Aγλαια Κυριάκου.

Των λοιπών εγγράφων που περιλαμβάνονται στο από 31.1.23 αίτημα της υπεράσπισης και της διενέργειας περαιτέρω γονιδιακού ελέγχου.

Και κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11.4.2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29.1.2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «θα καταθέσουμε έφεση» και σημείωσε πως δεν θα υποβληθεί αίτημα ελαφρυντικών. «Σεβαστή η απόφαση της Δικαιοσύνης», τόνισε.

«Με εξέπληξε η ομόφωνη απόφαση, ήμουν πεπεισμένος για την αθωότητα της κατηγορουμένης, περιμένω με αγωνία να δω ποιο είναι το σκεπτικό και το αποδεικτικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίστηκε η απόφαση», επεσήμανε ο κ. Κούγιας.






Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
TAGGED:ΔίκηΠισπιρίγκουΤζωρτζίνα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΣ Γιάννινα: Πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ οι Ζωσιμάδες
Next Article Κλαμπ Μπριζ: Το κόλπο γκρόσο με τον Ιγκόρ Τιάγκο

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US