Συνελήφθη γιατρός, αξίας 300 ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο προϊστάμενος της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Κατερίνης, καθώς ζήτησε «ϕακελάκι» 300 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει άμεσα, παρακάμπτοντας τη σχετική λίστα και τις διαδικασίες εισαγωγής, ασθενή με καταρράκτη.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του γιατρού μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε 300 ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις, στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες το πρωί, στο γραφείο του γιατρού στο Νοσοκομείο, ο καταγγέλων του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Στη συνέχεια έκαναν ντου οι αστυνομικοί και αφού βρήκαν πάνω του το προσημειωμένο ποσό, τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, γιατρός προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, για δωροληψία και απείθια, οδηγείται σήμερα, στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Πηγή : dionolympos.gr