«Δεν είχα να φάω, συμπαίκτης μας πλήρωσε το πετρέλαιο»

Φοβερά πράγματα είπε ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, μόλις αποχώρησε από την ομάδα του Άρη, που χρήζουν απαντήσεων από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα πρέπει να προβληματίσουν…

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή “Στο πέναλτι” στον Libero, και τα όσα είπε ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

«Όταν ήρθα στην ομάδα ήξερα ότι θα παίξει στη Β’ εθνική και όταν ήμουν έτοιμος να υπογράψω, άλλαξε ο πρόεδρος. Περίμενα έναν μήνα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ημουν στο ξενοδοχείο και δεν έκανα τίποτα από τις 31 Αυγούστου. Ο κ. Γαλανός μου είπε ότι επειδή δεν παίζω, θα μου κόψει 70% από τον μισθό μου και ένα ποσοστό από το μπόνους. Εγώ δέχτηκα γιατί ήθελα να παίξω στον ΑΡΗ και έτσι έμεινα. Εκανα πολλές θυσίες για να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω στην ομάδα. Στη νέα συμφωνία, τα λεφτά που μου έδιναν δεν ήταν αρκετά για να ζήσω. Δεν μου έδωσαν αυτά που είχαμε συμφωνήσει», είπε ο Ν’ Λουντούλου, ο οποίος έκανε και… λογαριασμό.

«Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά. Επρεπε να νοικιάσω σπίτι, αμάξι. Στο τέλος δεν είχα λεφτά για να φάω. Η ομάδα μου έδινε έναν μισθό το μήνα, 1.000 ευρώ Πλήρωνα το νοίκι μου 400 ευρώ, άλλα τόσα το αυτοκίνητο και τους λογαριασμούς. Τι χρήματα μου έμεναν; Όταν ήρθα στο διαμέρισμα μου, έδωσα μπροστά δύο νοίκια. Πολλά λεφτά τα έβαλα από την τσέπη μου», είπε ο Κονγκολέζος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένας παίκτης του Άρη πλήρωσε από την τσέπη του για να μπει πετρέλαιο στο Ρύσιο!

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βάσκο Φερνάντεζ, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα πλήρωσε το πετρέλαιο στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να κάνουμε μπάνιο», είπε!

O N’ Λουντούλου συπλήρωσε ότι από τον Άρη πήρε 10.000 ευρώ προκαταβολή όταν υπέγραψε, ενώ θα έπρεπε να πάρει 20.000 ευρώ, όπως ήταν συμφωνία, και απ΄ αυτά που πήρε, έδωσε τα 5.000 ευρώ στον μάνατζέρ του ως προμήθεια…