By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Superleague: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σίγουρα την νέα σεζόν στην Ευρώπη – Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Superleague: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σίγουρα την νέα σεζόν στην Ευρώπη – Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Τhessports
Last updated: 13/05/2024 14:59
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια φουντώνει στα πλέι οφ της Super League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται σίγουρα τη νέα σεζόν στην Ευρώπη, σε αντίθεση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκού που παλεύουν για ένα εισιτήριο.

Με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε, μετά και την ΑΕΚ, ότι θα αγωνίζεται σίγουρα στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ίτε στα προκριματικά του Champions League ως πρωταθλητής, είτε σε αυτά του Conference League ως δεύτερος ή τρίτος.

Οι Δικέφαλοι δεν γίνεται να τερματίσουν τέταρτοι, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν αυτή τη θέση.

Ο τέταρτος δεν βγαίνει στο Conference League, αν ο Άρης νικήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό και κατακτήσει το Κύπελλο.

Να σημειωθεί ότι αν ο Ολυμπιακός τερματίσει τέταρτος, ο Παναθηναϊκός τρίτος και ο Άρης πάρει το Κύπελλο, τότε η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη εφόσον οι Πειραιώτες κατακτήσουν το Conference League στον τελικό της 29ης Μαΐου κόντρα στη Φιορεντίνα.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό του Champions League στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου.

Οι άλλες δύο ομάδες που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο θα παίξει στο Europa League και έχει αρκετές πιθανότητες να αποφύγει τον πρώτο προκριματικό (11-18 Ιουλίου) και να μπει απευθείας στον δεύτερο (25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου).

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωση… επιβράβευσης για τον Λούνιν μέχρι το 2029!
Next Article Παναθηναϊκός: Με σταθερούς απόντες ενόψει Τούμπας

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US