By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Θεσσαλονίκη: Οπαδοί χτύπησαν διανομέα στην Τούμπα – Τον είχαν απειλήσει με φόντο τις ομάδες και στα social media
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFEnews

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί χτύπησαν διανομέα στην Τούμπα – Τον είχαν απειλήσει με φόντο τις ομάδες και στα social media

Τhessports
Last updated: 25/05/2024 11:38
Τhessports
Share
SHARE

Επίθεση δέχθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (23/5) ένας 22χρονος ντελιβεράς, στην περιοχή της Τούμπας. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 20χρονου που εμπλέκεται στην επίθεση σε βάρους του 22χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο προαναφερόμενος 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξιχνίαση επίθεσης που έλαβε χώρα την 23-05-2024 σε βάρος 22χρονου Αλβανού ταχυμεταφορέα φαγητού, στην περιοχή της Τούμπας, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 20χρονου εμπλεκόμενου άντρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της (23-05-2024), άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο προαναφερόμενος 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
TAGGED:ΔιανομέαςΟπαδική Επίθεση
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Game day με επική φωτογραφία από την ΠΑΕ Άρης! (pic)
Next Article Τα… γυρίζουν στην Κροατία για Λιβάγια

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US