Αρης, μία ωραία ατμόσφαιρα!

Ο Άρης υποτίθεται πως διάλεξε τον δύσκολο δρόμο της Γ’ Εθνικής για να κάνει μία επανεκκίνηση. Να… ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει πιο δυνατός στην μεγάλη κατηγορία. Μόνο που ακόμη και αυτός ο στόχος δείχνει πολύ, μα πάρα πολύ, δύσκολος.

Την αποχή των παικτών από τη χθεσινή προπόνηση (παρεμπιπτόντως ενημέρωσαν πως σήμερα θα προπονηθούν κανονικά) ακολουθεί συνάντηση όλων με τον Γιώργο Γαλανό, που θα γίνει σε λίγη ώρα. Το κλίμα που βγαίνει από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πως ο Γαλανός είναι εκνευρισμένος από την στάση που τήρησαν οι παίκτες και μάλιστα ανάλογα με την πορεία της συζήτησης είναι διατεθειμένος να… ανέβασει τους τόνους. Απαραίτητη διευκρίνηση. Τα ιδιωτικά συμφωνητικά των ποδοσφαιριστών πρέπει να υπογραφούν με τον ερασιτέχνη και οχι με τον Γαλανό (ο τελευταίος πάντως οφείλει να εγγυηθεί τουλάχιστον τα χρήματα των παικτών). Αργότερα θα έχουμε περισσότερο ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα στον ερασιτέχνη Αρη είναι γνωστό πως ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης τελεί υπό παραίτηση, καθώς δεν επιθυμεί να υπογράψει ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διάλυση κι έπειτα την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει να προκύψει νέος πρόεδρος.

Τέλος, εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί μία έντονη φημολογία περί πρόθεσης του Λάκη Κλεώπα να παραιτηθεί, καθώς βλέπει ότι καθυστερούν οι διαδικασίες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εκτός από αυτό τον ρόλο, έχει συμφωνήσει να είναι και ο ένας από τους εκκαθαριστές.