By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έχασε και πάλι στις λεπτομέρειες και περιμένει η Εθνική
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε και πάλι στις λεπτομέρειες και περιμένει η Εθνική

Τhessports
Last updated: 30/07/2024 14:26
Τhessports
Share
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 4η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ /ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ.
SHARE

Η Εθνική μας πάλεψε απέναντι στην Ισπανία, ωστόσο εν τέλει λύγισε την Τρίτη με 84-77 από τη «ρόχα», γνωρίζοντας τη δεύτερη της ήττα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να επιστρέψει από το -16, ισοφαρίζοντας σε 71-71, ωστόσο εν τέλει δεν πήρε το ροζ φύλλο που κατέληξε στα χέρια των παικτών του Σκαριόλο.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν «γκρεμίζει» το όνειρο της «επίσημης αγαπημένης» για την πρόκριση στα προημιτελικά, ωστόσο αναμφίβολα δυσκολεύει το έργο της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα πλέον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Αυστραλίας (02/08, 14:30) την Παρασκευή, αλλά ακόμη και αυτή μπορεί να μην είναι αρκετή σε περίπτωση που προκύψουν ισοβαθμίες, κάτι που σημαίνει πως η πρόκριση δεν είναι στο χέρι της ομάδας μας.

Κορυφαίος και πάλι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που τελείωσε το ματς με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Τολιόπουλο να κάνει επίσης καλή εμφάνιση με 14 πόντους.

Στον αντίποδα από τους Ισπανούς, που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο ολυμπιακό τουρνουά, ξεχώρισε ο Αλντάμα, ο οποίος με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, έκανε μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα, με τον Γιουλ από την πλευρά του να έχει 13 πόντους με 3/6 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 49-35, 62-56, 84-77

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Μπράουν 7 (1 τρίποντο, 10 ασίστ, 4 λάθη), Πραντίγια 7 (1), Φερνάντεθ 10 (3/6 τρίποντα), Λόπεθ-Αροστέγι, Αλδάμα 19 (3/6 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 μπλοκ), Μπριθουέλα 3 (1), Ντίαθ 3, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 3 (1), Μπίλι Ερνανγκόμεθ 11 (2/7 δίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ), Γκαρούμπα, Αμπρίνες 8 (2), Γιουλ 13 (2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7 ασίστ)

ΕΛΛΑΔΑ (Σπανούλης): Γουόκαπ 5 (1/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Λαρεντζάκης 5 (1/6 τρίποντα), Τολιόπουλος 14 (4/6 τρίποντα), Καλάθης 8 (1/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης 5 (1/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου 9 (3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Αντετοκούνμπο 27 (12/16 δίποντα, 3/5 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μήτογλου 4 (2/7 σουτ)

Σχετικά άρθρα

Ηρακλής: «Χτύπημα» με Αρνόκουρου
Επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ!
Κέρδισε τη Ρεάλ και το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Ο Γκάλης για τον μεγάλο τελικό της Euroleague
Σάκοτα: «Σεβόμαστε τον Άρη, θέλουμε να συνεχίσουμε»
TAGGED:ΔιάφοραΔιεθνήΜπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ανακοινώνει έμπειρο μέσο Ντόρτμουντ
Next Article ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη «μάχη» στη Μπάνια Λούκα!

Τελευταία νέα

Τέλος και ο Χαριστέας από τη Κηφισιά
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Κένι: «Πολλή αγάπη για την υποστήριξη σας»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Παρασκευάς Άντζας…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
LIFE
25 May, 2026
Follow US