By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σοκάρει ο Ντι Μαρία: «Με απείλησαν ότι θα σκότωναν την κόρη μου»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκάρει ο Ντι Μαρία: «Με απείλησαν ότι θα σκότωναν την κόρη μου»

Τhessports
Last updated: 31/07/2024 11:24
Τhessports
Share
11 Angel DI MARIA (arg) during the FIFA World Cup 2022 Final between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Anthony Bibard/FEP/Icon Sport)
SHARE

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία μιλώντας σε σελίδα της Αργεντινής προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι τον απείλησαν ξανά πως αν επέστρεφε στο Ροζάριο, θα σκότωναν την κόρη του.

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία εδώ και μερικούς μήνες περνάει έναν… Γολγοθά με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να δέχεται συνεχώς απειλές θανάτου, των συγγενών του σε περίπτωση που επέστρεφε στο Ροζάριο. Κάτι που ο ίδιος είχε σχολιάσει πως θα το ήθελε, αλλά μετά από τα τελευταία γεγονότα η γνώμη του σίγουρα θα έχει αλλάξει.

Η κατάσταση αυτή, όπως ο ίδιος ανέφερε μάλιστα δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει ακόμα χειρότερη. Πιο αναλυτικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο Canal 3 του Ροζάριο και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις απειλές που δέχεται, τονίζοντας πως κάποια στιγμή του έστειλαν ένα κεφάλι γουρουνιού με μια σφαίρα και του έγραψαν ότι την επόμενη φορά το κεφάλι θα είναι της κόρης του.

«Μία από τις απειλές ήταν ένα κουτί με κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο, με ένα σημείωμα που έλεγε ότι, αν επέστρεφα, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου Πία.

Ήταν στο μεσιτικό γραφείο της αδερφής μου, δεν βγήκε στο φως γιατί η αδερφή μου και ο κουνιάδος μου φοβήθηκαν και δεν το κατήγγειλαν .Πήρα την απόφαση να μην επιστρέψω στο Ροζάριο μετά την πρώτη απειλή. Μίλησα με τον Γκονζάλο Μπελόζο και με ρώτησε πώς είμαι… “γ@μ@ το” του είπα», ήταν τα λόγια του Αργεντινού αρχικά.

«Ήταν φρικτοί μήνες. Καθόμασταν και κλαίγαμε μόνο κάθε βράδυ γιατί δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Μίλησα ξανά τον Μάιο και του είπα ότι δεν θα επιστρέψω, ότι δεν θα μπορώ να είμαι ήσυχος γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να συμβεί.

Η οικογένειά μου έρχεται πρώτη, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, δεν μπαίνουν στη θέση μου ούτε ένα δευτερόλεπτο», συνέχισε.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Οδικώς στη Θεσσαλονίκη ο Τσαλόφ- Πότε φτάνει!
Next Article Επενδύει και στο μπάσκετ ο Μπαπέ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US