«Ηθελαν να μπουν τζάμπα»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη εξέδωσε χθες ανακοίνωση καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας διάφορα περιστατικά στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, πριν το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο πρόεδρος του τελευταίου, Στράτος Τσίλογλου, σε δηλώσεις του τα διέψευσε, ζητώντας πάντως συγνώμη αν κάπου έγινε λάθος.

Για το τι έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη» η δική του εκδοχή είχε ως εξής: «Είχαμε ειδοποιήσει πως το παιχνίδι δεν θα γίνει με κάμερες και δεν θα γίνει τίποτα. Όλα από εκεί ξεκίνησαν. Από κει και πέρα με πήρε ο κ. Γαλανός και με είπε να βάλω 5 ευρώ το εισιτήριο και του είπαμε πως δεν γίνεται αυτό. Δώσαμε στην διοίκηση του Άρη 15 προσκλήσεις όσα δικαιούταν δηλαδή. Από εκεί και πέρα δεν θέλανε να πληρώσουν εισιτήρια. Πήγαν 400 άτομα να μπουν με τσαμπουκά, τι να κάναμε; Να ανοίγαμε τις πόρτες; Εμείς το είχαμε πει πως αυτό το παιχνίδι το κάναμε για να βγάλουμε κάποια χρήματα. Αν λέγαμε τους οπαδούς ελάτε να σας βάλουμε μέσα, τότε θα κάναμε λάθος. Βαρούσαν και σπάσανε πόρτες, ρωτήστε και τους αστυνομικούς. Εγώ είπα στον κ. Γαλανό και την διοίκηση να κάτσουν σε μια σουίτα, δεν γίνονται αυτά που λέγονται. Εμείς δώσαμε 15 προσκλήσεις, πως γίνεται να τους βάλουμε να πληρώσουν εισιτήριο. Αν ο Άρης νομίζει ότι θα πάει στα γήπεδα και θα μπαίνει χωρίς εισιτήριο, τότε κάναμε λάθος».

Για τους λόγους που δεν ήθελαν να μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι: «Εμείς θέλαμε να οικονομήσουμε κανένα φράγκο παραπάνω και αυτός ήταν ο λόγος που δεν το δείξαμε τηλεοπτικά το παιχνίδι. Θέλαμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, αυτό ήταν όλο. Ίσως και κάναμε λάθος σε αυτό. Ίσως έπρεπε να το δείξουμε τηλεοπτικά το παιχνίδι. Ρωτήστε τον κ. Τοπαλίδη όλα ήταν άψογα, οι άνθρωποι έμειναν με ανοιχτό το στόμα».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο Αθλητικό Metropolis.