By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Απώλεια στο άδειο «Βικελίδης»…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απώλεια στο άδειο «Βικελίδης»…

Τhessports
Last updated: 31/08/2024 22:38
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο του σερί τρίποντο στην ελληνική Super League, αφού αν και προηγήθηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με το πρώτο του Μορόν, στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν με τον Κρέσπι στο τελικό 1-1, κρατώντας το σκορ παρότι έμειναν με δέκα παίκτες.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο 7ο λεπτό, σε χέρι που φάνηκε να υπάρχει στον Φρίντεκ, μετά από κεφαλιά του Ντέλι. Με υπόδειξη του VAR η απόφαση ανατράπηκε, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με αμφότερες τις ομάδες να ανεβάζουν «στροφές» από το 15ο λεπτό και μετά.

Στο 16ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Καλτσά, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα, όμως, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Άρης «απάντησε» με τον Γκαρθία, σουτ του οποίου, στο 24ο και 30ό λεπτό, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Στο 37ο ο Καλτσάς, σουτάροντας από πλάγια θέση, δεν μπόρεσε να βρει στόχο για τους φιλοξενούμενους, όπως δεν κατάφερε να το πράξει και ο Σίστο, για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εκτελώντας απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή (η μπάλα έφυγε άουτ).

Ενεργητικότερος στο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας, ο οποίος απείλησε στο 52ο λεπτό με μακρινό σουτ του Χουχούμη (μπλόκαρε ο Κουέστα). Ο Άρης, εντούτοις, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Στο 63ο λεπτό ο Μοντόγια ‘γύρισε’ στον Μορόν και ο Ισπανός επιθετικός από πλάγια θέση, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-0. Ο Μορόν, δύο λεπτά αργότερα, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο και στο 67ο λεπτό ο Καλτσάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουέστα.

Στο 81ο ο Αστέρας βρήκε αρχικά δοκάρι με τον Μουνιόθ και στην επαναφορά ο Ρεγκίς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο σουτ του Τζανδάρη, έφυγε άουτ.

*Κίτρινη κάρτα αντίκρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για διαμαρτυρία, ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, «κιτρινίστηκε», επίσης για διαμαρτυρία, ο τιμ μάνατζερ του Αρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Σχετικά άρθρα

Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πήρε το όπλο του ο Μορόν: 1-0 ο Άρης! (video)
Next Article Mάντζιος: «Δεν κατάλαβα γιατί ακυρώθηκε το γκολ μας»

Τελευταία νέα

Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Follow US