By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες με τη θερμοκρασία έως τους 34 βαθμούς
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες με τη θερμοκρασία έως τους 34 βαθμούς

Τhessports
Last updated: 02/09/2024 19:39
Τhessports
Share
ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
SHARE

Ο καιρός αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα χαρακτηρίζεται πάλι από αστάθεια. Τοπικά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 19 έως 32 με 33 τοπικά στη Θεσσαλία τους 34 και στα βορειότερα 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη ως προς την ελάχιστη. Στη νησιωτική χώρα τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική, Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις και το μεσημέρι – απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά το μεσημέρι – απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε στα γύρω ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στην Εύβοια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες έως και τις απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή όμβρους στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 και στις Σποράδες έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γιοβάνοβιτς: «Η δουλειά η δική μου είναι να έχουμε μία εικόνα ομάδας που θα μας εκφράζει όλους»
Next Article Άρης: Φιλική νίκη επί του Κολοσσού στο Nick Galis Hall

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US