By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μάντζιος: «Έρχεται από καλή νίκη ο ΟΦΗ – Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣ

Μάντζιος: «Έρχεται από καλή νίκη ο ΟΦΗ – Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές»

Τhessports
Last updated: 13/09/2024 19:27
Τhessports
Share
SHARE

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ την Κυριακή (15/9, 20:30) έκανε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως οι «κίτρινοι» στη μεταγραφική περίοδο έκαναν στοχευμένες κινήσεις, ενώ τόνισε πως ο Λορέν Μορόν είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν την περίοδο των μεταγραφών. Η ομάδα κινήθηκε στοχευμένα σε ό,τι αφορά στους παίκτες που ήρθαν, ενώ κράτησε αυτούς που ήθελε. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Φαμπιάνο και ο Χουλιάν Κουέστα έμειναν στην ομάδα. Έχουμε έναν κορμό καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, οπότε από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα στον τομέα της διαμόρφωσης του ρόστερ είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον Λορέν Μορόν είπε: «Ήταν μια περίοδος περίεργη και για εμάς, αλλά και για τον ίδιο. Αυτό νομίζω είναι κατανοητό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρήκαμε ιδιαίτερα που έμεινε στην ομάδα μας! Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Άρη. Κι αυτός, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά, την προηγούμενη, ενδεχομένως περίμενε να κάνει μια μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πάντα ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει στόχους κι αυτό είναι σημαντικό, είναι καλό και δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν. Ήταν δύο μήνες δύσκολοι και για τον ίδιο και για εμάς, να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Από τη στιγμή που έμεινε στην ομάδα μας, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές και η λειτουργία του είναι πλέον διαφορετική, όπως και η θέλησή του για να προσφέρει. Είναι, λοιπόν, σημαντικό που έμεινε κοντά μας! Τέλος καλό, όλα καλά και περιμένουμε πάρα πολύ τα γκολ του».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την προσπάθεια ένταξης των νέων παικτών ανέφερε: «Πράγματι ήταν ένα διάστημα, το οποίο μάς βοήθησε να δουλέψουμε περισσότερο με τους νέους παίκτες και να ενσωματωθούν αυτοί καλύτερα στην ομάδα μας. Βοήθησε να γνωριστούν καλύτερα με τους νέους τους συμπαίκτες και να βελτιωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στο επίπεδο του υπόλοιπου γκρουπ. Οι νέοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν. Το ίδιο θα συμβαίνει σε κάθε διακοπή πρωταθλήματος, θα βελτιώνονται δηλαδή, μέχρι να φτάσουν όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ναι, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε στη διακοπή».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σημείωσε: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της έχει και περισσότερο κίνητρο και ώθηση από τον κόσμο της. Έρχεται από καλή νίκη, που του έδωσε ψυχολογική διάθεση. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Θέλουμε τη νίκη κι αυτός είναι ο στόχος μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Έχουμε δουλέψει καλά σε όλα τα σημεία, σε αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς και σε αυτά που περιμένουμε να κάνει ο αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κρήτης».

Σχετικά άρθρα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Εισαγγελική παρέμβαση για την παρ’ ολίγον μετωπική σύγκρουση τρένων του προαστιακού
Next Article Μεντιλίμπαρ: «Όσο περισσότερους παίκτες έχεις τόσο μειώνονται οι ευκαιρίες που μπορείς να δώσεις»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US