Απίστευτη κίνηση από την Καλλονή!

Η Καλλονή βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να γεμίσει το γήπεδό της στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 13 Δεκεμβρίου. Ποιος είναι αυτός; Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση βασική προϋπόθεση για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο για το μεθεπόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στις 20 Δεκεμβρίου, είναι να πάρει κι ένα για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου! Eνολίγοις, όποιος δεν πάει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δεν μπορεί να πάει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό θα διατίθενται από την επόμενη εβδομάδα (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.  Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι €15(Απλό) και €25(VIP).  Προτεραιότητα για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό.

Με το απόκομμα του εισιτηρίου από την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο 13/12 στις 17:15 οι φίλαθλοι θα αποκτούν αυτόματα προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό. Οι τιμές των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ολυμπιακού στις 20/12 στις 19:30 θα είναι:  €30(Απλό) και €50(VIP).

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 15/12 και ώρες 09:00 – 17:00 από τα εκδοτήρια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Επισημαίνουμε πως ο φίλαθλος θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει τόσα εισιτήρια όσα και τα αποκόμματα εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό που θα επιδείξει (τα αποκόμματα θα κρατούνται στα εκδοτήρια)».