By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η ιδιαίτερη σχέση Λουτσέσκου-φορ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιδιαίτερη σχέση Λουτσέσκου-φορ

Τhessports
Last updated: 23/09/2024 20:52
Τhessports
Share
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÌÐÏÑÁÔÓ ÌÐÁÍÉÁ ËÏÕÊÁ - ÐÁÏÊ
SHARE

Είναι μία ιδιαίτερη σχέση! Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ στη θέση του σέντερ φορ. Φέτος, πέρσι, αλλά και παλιότερα.

Το ζήτημα έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει πολύ, ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει στόχους, αλλά οι παίκτες του που αγωνίζονται στη θέση του φορ, δεν καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν, δεν έχουν τα μεγάλα νούμερα και την παραγωγικότητα που ίσως θα περιμέναμε.

Αυτό συνέβαινε όλα τα χρόνια Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και πάμε να θυμηθούμε τα φορ με τα οποία συνεργάστηκε:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Πρώτη χρονιά και έγραψε ιστορία η κόντρα που είχε με τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος προσαρμόστηκε και τελικά έκλεισε τη σεζόν με 39 συμμετοχές, 27 γκολ και 7 ασίστ, αλλάζοντας σιγά σιγά το παιχνίδι του.

Μαζί και ο Ευθύμης Κουλούρης με 21 ματς, πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Και οι δύο αργότερα πήραν μεταγραφή με πολλά εκατομμύρια για τον ΠΑΟΚ!

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019

Η σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος και ο Λουτσέσκου είχε: Πρίγιοβιτς σε 27 ματς άλλα 18 τέρματα και την μεγάλη μεταγραφή τον χειμώνα.

Πρώτη γνωριμία με τον Τσούμπα Άκπομ και 33 ματς με 8 γκολ και πέντε ασίστ και τον Άγγλο να λέει αρχικά ότι… έβριζα τον προπονητή, αλλά μετά δεν μπορούσα χωρίς αυτόν!

Εκεί εμφανίστηκε και ο Σφιντέρσκι με 15 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

Ο Λουτσέσκου επιστρέφει και γι αυτά που θέλει αποκτά εξ αρχής τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος όμως τραυματίζεται!

Παίζει με τον Άκπομ δανεικό σε 52 ματς και 11 γκολ, αλλά και 3 ασίστ.

Εκεί και ο Σφιντέρσκι με 25 ματς και πέντε γκολ, αλλά και την μεταγραφή του στο MLS που ήρθε σε ένα πολύ καλό σημείο για τον ίδιο.

Μαζί και ο Τσόλακ στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς με 23 ματς και τρία γκολ. Χωρίς μεγάλη επιτυχία, αλλά με μεταγραφή μετέπειτα στη Ρέιντζερς.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022-2023

Ο Ολιβέιρα προσπαθεί να επανέλθει και κάνει ένα καλό διάστημα. Κλείνει τελικά τη σεζόν με 36 παιχνίδια, εννιά γκολ και τρεις ασίστ, ο παίκτης που λέγονταν ότι θεωρητικά πλησίαζε πιο πολύ σε αυτό που ήθελε ο Λουτσέσκου.

Ο Μπράντον Τόμας εμφανίζεται πρώτη φορά ως ένας πολύπλευρος φορ και κάνει καλή σεζόν με 37 ματς και 12 γκολ, κερδίζοντας την παραμονή του.

Τη σεζόν ο ΠΑΟΚ την ξεκίνησε με τον Κούτσια που δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, έκανε 25 ματς, έβαλε πέντε γκολ, για να ακολουθήσει και γι αυτόν μεταγραφή στο MLS.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023-2024

Ιστορική σεζόν που βγαίνει με τον ΠΑΟΚ έχοντας στα φορ τον Μπράντον Τόμας να κάνει την καλύτερη και πιο γεμάτη σεζόν του με 55 ματς, 12 γκολ και 7 ασίστ, ένας ακόμη παίκτης που έπιασε ταβάνι με τον Λουτσέσκου.

Ο Σαμάτα σε αυτή την ίδια σεζόν είχε 44 παρουσίες με τρία μόλις γκολ και έξι ασίστ.

Ο Τζίμας έδωσε το παρών με 24 παιχνίδια, πέντε γκολ και μια ασίστ, πραγματοποιώντας κι αυτός το δικό του ξεκίνημα.

Όλοι είχαν δυσκολίες, οι πιο πολλοί όμως πρόσφεραν, βελτιώθηκαν, πήραν και μεταγραφή, σε μία δύσκολη αλλά ουσιαστική συνεργασία.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΟΡ

Το ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τελικά ικανοποιημένος από τα φορ του, φάνηκε ξεκάθαρα από το ότι φέτος απέκτησε με μεταγραφή δύο παίκτες που αγωνίζονται στη θέση. Κάπως έτσι ξεκινάει μία σεζόν με Τσάλοφ, Τισουντάλι, Μπράντον και Σαμάτα αφού ο τελευταίος δεν αποχώρησε με μεταγραφή ή με δανεισμό.

 

Για να δούμε και φέτος πώς θα βρεθεί η πιο κατάλληλη χημεία με τόσους πολλούς και εν δυνάμει βασικούς φορ.

Πηγή: FORZA

 

Σχετικά άρθρα

Εθνική με δύο του ΠΑΟΚ
Ηρακλής: «Υπήρχαν στιγμές που το Καυτανζόγλειο έμοιαζε μικρό…»
Μετατέθηκε το ραντεβού Καρυπίδη – Γρηγορίου!
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στην ομάδα μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης
Λουτσέσκου: «Πάντα λέγαμε ότι δεν μπορεί να μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο, αλλά…»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Κλείδωσε» το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Basket League!
Next Article Sold Out το Γαλατασαράι- ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Τέλος από τον Προμηθέα ο Ζουρνατσίδης
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
18 May, 2026
«Συναγερμός» στην Ισπανία με Γιαμάλ ενόψει Μουντιάλ!
ΔΙΕΘΝΗ
18 May, 2026
ΑΕΛ: Μήνυση για πανό στο AEL FC Arena!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 May, 2026
Μπαζίνας: «Είναι τιμή μου ο ΠΑΟΚ»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
18 May, 2026
Follow US