«Τον θέλουμε πολύ τον τίτλο»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πετάξει σήμερα στο +7, με μια νίκη στην Ξάνθη και το όνειρο του πρωταθλήματος αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο έντονο!

Στην Τούμπα, όλοι κρατούν χαμηλού τους τόνους, όσο περνούν όμως οι αγωνιστικές, και ο ΠΑΟΚ είναι ψηλά, με το οικοδόμημα του Ολυμπιακού να τρίζει, οι ψίθυροι αρχίζουν σιγά – σιγά να γίνονται φωνές!

«Εννοείται πως θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλο τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο μας πρωτάθλημα, όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα μας. Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πολλή δουλειά μέχρι τέλους. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. O δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα το τέλος, γιατί κάτι τέτοιο θα μας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι και θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας», είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην Real news.

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάντα απαιτήσεις και αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μας, θα πρέπει να αφήσουμε έξω ό,τι θεωρούμε πως δεν κάνει καλό στην ομάδα μας και να παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα, θέλουμε να τους κάνουμε να χαίρονται. Το χρωστάμε σε όλους που αγαπάνε και στηρίζουν τον ΠΑΟΚ», συμπλήρωσε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι της Ξάνθης και στην ευφορία που υπάρχει στον κόσμο.

«Είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως για να μη χάσουμε τον στόχο πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα στη συνέχεια θα είναι σαν να χάσαμε από τον Ολυμπιακό», τόνισε.