Ο ΠΑΟΚ, ο Αγγελίδης και ο Κρόιφ

Συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ παραχώρησε ο Εγιάλ Γκολάσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, τον Αγγελίδη, αλλά και τον Κρόιφ.

Αναλυτικά στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Αισθάνομαι υπέροχα, δεν είναι τόσο εύκολο όπως όλοι όσως να νομίζουν, αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Χρειάζεται χρόνος για να εγκλιματιστεί κανείς. Όταν είσαι σε μια ξένη χώρα με νέες φίλους, νέους συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος πάντως εδώ και θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια».

Για την Θεσσαλονίκη: «Oι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί, θυμίζει πολύ την ατμόσφαιρα στην πατρίδα. Η ομάδα της πόλης, είναι πρώτη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Θεσσαλονίκη».

Για τον Ιάκωβο Αγγελίδη: «Βλέπω συχνά τον Αγγελίδη όπως και όλοι οι παίκτες. Τον γνώρισε και όλη η ομάδα και μπορούν να δουν ότι είναι ένα πολύ καλό άτομο και σοβαρός άνθρωπος».

Για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον: «Μέχρι στιγμής, μου αρέσει εδώ στην Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε στο πολύ μακρινό μέλλον αλλά το τώρα. Μου αρέσει αυτό που ζω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Είμαι και με την βοήθεια του Θεού σε έναν καλό δρόμο και επικεντρώνομαι στον στόχο μου για να πάρω όσο μπορώ περισσότερα από και με την ομάδα».

Για την Εθνική: «Φυσικά και θέλω να είμαι μέλος της Εθνικής. Ελπίζω να τα καταφέρω».

Για τον Κρόιφ και την περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Για τον Κρόιφ γράφτηκε και στην Ελλάδα ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά εμείς είχαμε και έχουμε σημαντικά ματς και δεν ασχολούμαστε με αυτά που γράφονται γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας».