By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Είχε δωροδοκηθεί και ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε δωροδοκηθεί και ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα!

Γιώργος Κουβεντίδης
Last updated: 09/12/2014 20:56
Γιώργος Κουβεντίδης
Share
SHARE

Ο Φέλιξ Τσβάιερ αναδείχτηκε διαιτητής της χρονιάς στη Γερμανία φέτος, θεωρείται από τις πιο δυνατές σφυρίχτρες τη χώρας, διαιτητής ΦΙΦΑ πλέον, και είναι αυτό που σφύριξε το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-1 στην Τούμπα.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο εκ των κορυφαίων Γερμανών διαιτητών, έχει δωροδοκηθεί!

Λίγοι γνωρίζουν ότι στο μακρινό 2004, ο Τσβάιερ ήταν από τους διαιτητές που είχαν τιμωρηθεί από την Γερμανική Ομοσπονδία, με 6 μήνες αποκλεισμό, διότι αν και ήταν γνώστες του σκανδάλου Χόιτσερ, δεν το κατήγγειλαν έγκαιρα.

Αυτό που έσωσε τον Τσβάιερ τότε, ήταν το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις αρχές και βοήθησε να δεθεί το κατηγορητήριο για τον Χόιτσερ και την παρέα του.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Zeit Online, ο Τσβάιερ ήταν ανάμεσα σ΄ αυτούς που δωροδοκήθηκαν εκείνη την εποχή για να στήσουν αγώνες!

Συγκεκριμένα, όντας βοηθός Γ΄Εθνικής, τότε, ο Τσβάιερ είχε πάρει 300 ευρώ από τον Χόιτσερ τότε, προκειμένου να κερδίσει η Βούπερταλ τους Ερασιτέχνες της Βέρντερ Βρέμης! Σ΄ αυτή την διαπίστωση έφτασε η πειθαρχική επιτροπή της Γερμανικής Ομοσπονδία που ερευνά ακόμη την υπόθεση και μετά την αποκάλυψη τη Zeit Online, η Γερμανική Ομοσπονδία αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει, στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, την δωροδοκία του Τσβάιερ!

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ευχάριστα με Σκόνδρα
Next Article Ο… τέταρτος πρόεδρος του Άρη

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US