By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αγρίνιο: Συνελήφθη ο 30χρονος που σκότωσε την Δώρα – Είχε ταμπουρωθεί κοντά στο σπίτι του
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Αγρίνιο: Συνελήφθη ο 30χρονος που σκότωσε την Δώρα – Είχε ταμπουρωθεί κοντά στο σπίτι του

Τhessports
Last updated: 12/11/2024 14:14
Τhessports
Share
SHARE

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (12.11.24) ο δολοφόνος της 43χρονης αδικοχαμένης Δώρας, μητέρας τριών παιδιών, από το Αγρίνιο.

Οι αστυνομικές Αρχές που είχαν εξαπολύσει ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, τον βρήκαν μέσω του τηλεφώνου και από μαρτυρίες, αλλά ο ίδιος αρνούμενος να παραδοθεί, είχε ταμπουρωθεί κοντά στο σπίτι του, κρατώντας όπλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δολοφόνος της 43χρονης, επέστρεψε στο σπίτι του στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο πατρικό του, όπου εκεί κοντά ταμπουρώθηκε, ενώ μαζί του βρισκόταν και η αδερφή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές Αρχές και ειδικός διαπραγματευτής και τελικά λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας παραδόθηκε και συνελήφθη.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη ζήτησε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη να μιλήσει μαζί του.

Αρχικά, τον προσέγγισε η αδερφή του και στη συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης συνομίλησε μαζί του για 15 λεπτά. Μέχρι που έφτασε ειδικός διαπραγματευτής στο σημείο του θρίλερ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος είπε στον κ. Καλλιακμάνη «τί έκανα; Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω».

«Μην το κάνεις αυτό, θα κάνεις κακό και σε άλλους ανθρώπους», του απάντησε ο κ. Καλλιακμάνης, πείθοντάς τον να παραδοθεί.

Ο 30χρονος χθες το βράδυ (12.11.24) πυροβόλησε εξ επαφής την πρώην σύντροφό του, στέλνοντάς την στον θάνατο. Στη συνέχεια, γύρισε στην περιοχή, κοιμήθηκε κάπου έξω και μετά επέστρεψε στο σπίτι του, στις Μυρτιές Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψή του, ο 30χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ κατασχέθηκαν όπλο και μαχαίρι.

Στο παρακάτω βίντεο, μάλιστα, ακούγονται και τα πρώτα λόγια της αδερφής του δολοφόνου, μετά τη σύλληψή του. «Παραδόθηκε. Όπλο και μαχαίρι τα έδωσα στην Αστυνομία».

 

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ: Όταν «σιγούν» οι μεσοεπιθετικοί – Οι αριθμοί της σύγκρισης με πέρσι για τα γκολ που λείπουν
Next Article Στεφάνια από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη στην κηδεία Μπουτάρη

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US