By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Το μήνυμα του Μάκη Γκαγκάτση ενόψει του μεγάλου αγώνα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Μάκη Γκαγκάτση ενόψει του μεγάλου αγώνα!

Τhessports
Last updated: 14/11/2024 11:12
Τhessports
Share
SHARE

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης στο πρόγραμμα του αγώνα Ελλάδα-Αγγλία, αναφέρθηκε στην επανασύνδεση της Εθνικής με τους φιλάθλους και πως οι επιτυχίες της «γαλανόλευκης» θα σταματήσουν την τοξικότητα.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Μάκη Γκαγκάτση:

Φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σας καλωσορίζω στο γεμάτο θετική ενέργεια ΟΑΚΑ, σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική βραδιά χάρη στη δική σας αθρόα προσέλευση και ενθουσιώδη παρουσία.

Σε συνέχεια του sold out στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ομάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την Ιρλανδία, είναι πλέον εμφανές ότι οι φίλαθλοι όλης της χώρας υποστηρίζουν με πάθος τους διεθνείς μας, καθώς βλέπουν στην Εθνική τα στοιχεία που αγαπούν στο ποδόσφαιρο: αγωνιστικότητα, πνεύμα νικητή και αληθινό σεβασμό στο ίδιο το παιχνίδι.

Η εντυπωσιακή επανασύνδεση της Εθνικής με το κοινό της είναι μία μεγάλη νίκη. Πολύ μεγαλύτερη σε αξία απ’ αυτές που έχουν πετύχει οι παίκτες και ο προπονητής μας, ο κ. Γιοβάνοβιτς, στους αγώνες τους από τον Σεπτέμβριο.

Άναψε πάλι η φλόγα που μπορεί να ενώσει όλη την Ελλάδα και να κατακάψει την τοξικότητα.

Γεννήθηκε πάλι η ελπίδα, που μπορεί να προκαλέσει ευφορία και να διαλύσει τη μιζέρια.

Επανήλθε η ζωντάνια, που μπορεί να μας γεμίσει υπερηφάνεια και να εξαφανίσει τη μειονεξία.

Πορευόμαστε μαζί: η Ομοσπονδία, η ομάδα, ο κόσμος. Με ενότητα.

Αυτό το μήνυμα στέλνουμε σήμερα σε όλο το ποδόσφαιρο. Αυτόν τον συμβολισμό έχει και η πρόσκληση της ΕΠΟ προς όλους τους προπονητές των ομάδων της Super League για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα της Ελλάδας με την Αγγλία.

Η ισχυρή σχέση που οφείλουν να έχουν οι σύλλογοι μεταξύ τους, αλλά και με την Εθνική, στην ουσία ρίχνει φως στη μεγάλη εικόνα: στην ισχυρή σχέση που οφείλουμε να έχουμε όλοι μεταξύ μας, ανεξάρτητα από τις συλλογικές μας προτιμήσεις. Διότι, όπως έχω ήδη δηλώσει και πιστεύω ακράδαντα, πολλά περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν.

Πάνω απ’ όλα, μας ενώνει η Εθνική Ομάδα, με την οποία έχουμε αποκτήσει μια διαχρονική σχέση. Με μεγάλη χαρά και τιμή συμμετέχουμε σήμερα στη βράβευση των ποδοσφαιριστών και των συντελεστών της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την ευκαιρία της 20ής επετείου από το EURO 2004.

Εύχομαι να απολαύσετε τον αγώνα στο πλαίσιο μιας μοναδικής ποδοσφαιρικής εμπειρίας.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΔιάφοραΕθνική ΕλλάδοςΕΠΟΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τέλος ο Μπέος από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ
Next Article ΜΜΕ Βρετανίας: Στον πάγκο ο Χάρι Κέιν!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US