Στο στόχαστρο της ΚΜΑ ο Ζαμπέτας

Επειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα η Κοινωνία Μελών Άρη πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως πρέπει να βρεθεί επενδυτής κι ότι προς αυτό το μέτωπο κινείται ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παρακολουθούμε με αγωνία, ανησυχία και διακριτικότητα τα τεκταινόμενα στον αγαπημένο μας Σύλλογο. Μπροστά στην τεράστια ευθύνη των εξελίξεων η Κ.Μ.Α. αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τα προβλήματα.

Ο ΑΡΗΣ μας βρίσκεται στην εντατική και ο κ. Ζαμπέτας είναι μέρος του προβλήματος αυτού. Είναι υπεύθυνος για την κατάντια του ΑΡΗ μας. Ο κ. Ζαμπέτας ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει επίσημα ή ανεπίσημα με μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.. Αν στο παρελθόν μίλησε με πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Μ.Α. αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δείγμα συζήτησης. Αν όπως διατυμπανίζει έχει βρει επενδυτή ώστε να σώσει τον ΑΡΗ μας, τον καλούμε να μας παρουσιάσει την πρόταση του επενδυτή και εφόσον είναι ενδεδειγμένη για το καλό του ΑΡΗ εμείς θα είμαστε μαζί του. Διαφορετικά όλα αυτά θεωρούμε πως είναι πυροτεχνήματα.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίζει να παίζει με τον ΑΡΗ μας.Θα διασφαλίσουμε το καλό του αγαπημένου μας συλλόγου με οποιοδήποτε κόστος».