«Ανέστησε» τον Φωκικό

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος έχασε… εύκολα στην Άμφισσα με 2-0 από τον Φωκικό, που πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Σαϊν ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια από τα δεξιά έκανε με σουτ το 1-0 στο 30’.  Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Φωκικός έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στην αντεπίθεση ο Γεωργουσόπουλος πρόλαβε τον Βοσνιάδη (διαμαρτύρονται οι του Αστέρα για φάουλ) έδωσε πάσα στον Καλλέργη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αν τιδράσει κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 49’ ατην κεφαλιά του Καθάριου η μπάλα κατ΄ληξε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα αν και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, ο Φωκικός όμως άντεξε…

ΦΩΚΙΚΟΣ: Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας (94′ Δημητρίου), Γκατσέσα, Καλλέργης (89′ Καρυπιάδης), Γεωργουσόπουλος (80′ Ντάμπος), Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Κώτσιας (56′ Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης, Μίλιτς, Πέεφ (83′ Βελλίνης), Καθάριος (69′ Αθανασιάδης).