Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ηρακλή δεν θα περίμενε τόσο εύκολο απόγευμα στην Καρδίτσα. Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι (δύο γκολ μέχρι το 14’), κερδίζοντας τελικά την Αναγέννηση με 4-0.

Ο Τσιλιανίδης στο 12’ και ο Κάσσος στο 14’ έβαλαν γρήγορα σε ρόλο οδηγού την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Τσιλιανίδη στο 22’, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπιτέλη στο 39’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση να αντιδράσουν, αλλά να… παραδίδουν πνεύμα όταν ο Περόνε στο 61’ πέτυχε το 3-0. Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του με ένα τέταρτο γκολ που ήρθε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πουρτουλίδη (σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Γκουγκούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσάμης, Νίκιτς, Στάμος, Βουτσιάς (72’ Παναγιωτόπουλος), Σάββας, Τζέκος, Γκουγκούδης, Μαυριάς, Κουλίδης (46’ Μπουντούρης), Παπαργυρίου, Μπιτέλης

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης (78’ Κυριακίδης), Περόνε (69’ Λουκίνας), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (61’ Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Κάσσος, Ζιαμπάρης