«Δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Γκινγκάμπ, Ζοσελίν Γκουρβενέκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του ΠΑΟΚ. Μάλιστα έκανε και μία εντυπωσιακή τοποθέτηση, δηλώνοντας πλέον φανατικός οπαδός της ομάδας.

Αρχικά ο Γάλλος τεχνικός της Γκινγκάμπ είπε: «Αυτή η νίκη πρόκριση είναι ένας άθλος για εμάς καθώς νικήσαμε τον πρωτοπόρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να κλείσουμε καλά τους παίκτες που θα τροφοδοτούσαν τον καλύτερο παίκτη του Στέφανου Αθανασιάδη, δηλαδή του Σκόρδα, Ρατς και Σαλπιγγίδη».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε να κάνουμε. Επειδή η Γκινγκάμπ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ αυτό σημαίνει ότι ήταν καλύτερη ομάδα, όμως δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και εύχομαι να πάρει το Πρωτάθλημα. Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με όλο το οικοδόμημα τους και γι’αυτό το λόγο δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Το κλειδί για το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Τζιόλης και η απουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ καλή, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. Δεν θέλω να συμβουλέψω τον κύριο Αναστασιάδη επειδή είναι έμπειρος όντας και μεγαλύτερος από εμένα και ευχή μου είναι το τρίτο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ να τον αναδείξει πρωταθλητή».

 

* Η συνέντευξη δόθηκε στο Αθλητικό Metropolis.