Ποδοσφαιρική κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Ένα εντελώς χρεοκοπημένο πρωτάθλημα είναι η Φούτμπολ Λιγκ, με λίγες ομάδες που έχουν χρήματα και προσπαθούν να ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ και τις υπόλοιπες ομάδες, είτε να πορεύονται με μισθούς πείνας, είτε να πορεύονται χωρίς να πληρώνουν ούτε τα βασικά.

Για την ομάδα του Πανηλειακού έχουν γραφτεί πολλά φέτος, δυστυχώς για τους παίκτες που φορούν την φανέλα της ομάδας του Πύργου, η ταλαιπωρία δεν τελειώνει.

Σήμερα ο Πανηλειακός παίζει στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή και η αποστολή ξεκίνησε με… καράβι από τον Πειραιά χθες το βράδυ και αναμένονταν στην Κρήτη τα ξημερώματα. Οι παίκτες (που λογικά θα είχαν… καμπίνες το καράβι), θα φύγουν για το γήπεδο για να παίξουν με την Επισκοπή στις 3μμ και μετά το παιχνίδι θα πάνε και πάλι στο λιμάνι για να πάρουν το πλοίο της επιστροφής!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το απόγευμα της Δευτέρας θα είναι στον Πύργο, εκεί όπου στις 3μμ την Τετάρτη θα παίξουν με την Ερμιονίδα για την 9η αγωνιστική.

Για την διοίκηση (;) του Πανηλειακού, που ξεφτιλίζει από την αρχή της σεζόν την ιστορική ομάδα του Πύργου, αυτό το ταξίδι θα βγει και φτηνά, αφού πέραν του ότι δεν περιλαμβάνει ξενοδοχείο, παρά μόνο καράβι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μόνο 15 παίκτες…