Οι πολλές κίτρινες και τα παράπονα

Ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία στις Σέρρες, έπλεξε το εγκώμιο του Πανσερραϊκού, αλλά και του κόσμου του Άρη.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος για τους φιλάθλους του Άρη. Για μένα αποτελεί ενθαρρυντικό σημείο η παρουσία τους, γιατί όσο περισσότερο φίλαθλοι σε μια ομάδα, τόσο το καλύτερο». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σήμερα έπαιξαν δύο καλές ομάδες, λυπούμαστε γιατί δεχθήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ομολογώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Σέρρες και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μια και είναι ισάξιες οι ομάδες και έχουν δικαίωμα για άνοδο».

Ο Κάμπος κατέληξε ως εξής: «Στα έξι επίσημα παιχνίδια που δώσαμε δεν χάσαμε, αν και σήμερα το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο αγωνιστικός χώρος κακός και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες. Σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες έδειξαν αγωνιστικότητα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλακάκης εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία: «Κατά την προσωπική μου άποψη, στο πέναλτι που δόθηκε προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, θέλαμε τη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο, που ήρθε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Κάμπος, γιατί έχει πολύ καλή ομάδα».

Στο μεταξύ εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Γκόλιας, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς.