«Μιλάμε με ΠΑΟΚ για Καρντόζο»

Επαφές με τον ΠΑΟΚ για τη μετακόμιση του Βολιβιανού, Ρούντι Καρντόζο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του επιβεβαίωσε ο εκ των εκπροσώπων του παίκτη, Καλίμ Χαντίτσι, ο οποίος, μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος μαζί με τον Ομάρ Φλιού που το περασμένο καλοκαίρι τον πρότεινε στη Νάπολι, αλλά και στη Μίλαν. Το θέμα το δημοσιεύει το sportit.gr

«Υπάχουν επαφές, έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για τον Ρούντι», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπου του διεθνούς μεσοεπιθετικού που είχε σκοράρει κατά της Εθνικής μας ομάδας στο φιλικό λίγες μέρες πριν την έναρξη του Mundial της Βραζιλίας. «Ξέρουν και ξέρουμε τι υπάρχει μεταξύ του παίκτη και της ελληνικής ομάδας, αλλά δεν θα πω κάτι άλλο», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι αυτός απ’ ό,τι φαίνεται που θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον 24χρονο άσο της Μπολιβάρ που ΄χει ακόμα συμβόλαιο και πρόσφατα οι διοικούντες την ομάδα δήλωσαν πως και το ’15 θα αγωνίζεται εκεί!

Ο 24χρονος μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και στον άξονα και είναι διεθνής με την Εθνική Βολιβίας.

Με τη φανέλα της έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία που αναζητούν στον ΠΑΟΚ και σε θέση όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, διαψεύστηκε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή…