Η αγωνία του Σανιά κι ο Στεφανίδης

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Άρης έχει ήδη κάνει την πρώτη κίνησή του. Εχει αποκτηθεί ήδη ο Φίλιππος Δάρλας, αλλά από το καλοκαίρι υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο λόγος για τον Σιντί Σανιά, που παραμένει στην ομάδα, συμμετέχει στις προπονήσεις και περιμένει πλέον με αγωνία να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Σενεγαλέζος μέσος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Άρη, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο Πάουλο Κάμπος και τις επόμενες ημέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του και να μπορέσει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι πάντως φαίνεται να υπάρχει «θέμα», αφού δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη άδεια παραμονής, άρα ούτε άδεια εργασίας, οπότε για να βγει το δελτίο του θα πρέπει οι «άνθρωποι» του Άρη να κινηθούν ανάλογα.

Ο Σανιά ουσιαστικά η δεύτερη μεταγραφή με τους «κίτρινους» πλέον να φορτσάρουν για την τρίτη. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Νέστορας Στεφανίδης ιδιαίτερα όσο καθυστερεί να υπάρξει εξέλιξη στην περίπτωση Κόκε. Ο Στεφανίδης έχει συμβόλαιο εν ισχύ με τη Λάρισα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να λυθεί κατόπιν επιθυμίας του παίκτη. Ανεπίσημα, υπήρξε μία προσέγγιση από τον Άρη με το κλίμα να είναι θετικό.