Ανάβει φωτιές ο Γκατούζο!

Χθες υπήρξε η πληροφορία ότι ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε επαφές με τους Ρέιντζερς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους. Υπήρξε διάψευση από πλευράς ΟΦΗ, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός… επανήλθε σήμερα με συνέντευξή του στην Daily Mail, όπου ουσιαστικά κάνει ένα κάλεσμα στους Σκοτσέζους να τον προσλάβουν!

«Η γυναίκα μου είναι από τη Γλασκόβη, όμως ο κυριότερος λόγος που θέλω να έρθω στην ομάδα είναι πως οι Ρέιντζερς αποτελούν μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Πιστέψτε με,  προτεραιότητά δεν θα είναι η οικογένειά μου. Θα είναι η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο κλαμπ που είναι στην καρδιά μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, όχι μόνο η οικογένειά μου», ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησα την προπονητική στη Σιόν, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Η κατάσταση στην Κρήτη δεν είναι απλή. Ήθελα να φύγω, όμως οι φίλαθλοι της ομάδας δεν με άφησαν και είμαι εντάξει».

Για τους Ρέιντζερς είπε: «Έπαιξα μόλις ενάμιση χρόνο στους Ρέιντζερς, όμως θα ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να προπονήσω την ομάδα και φυσικά θα με ενδιέφερε η συγκεκριμένη πρόταση».