By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μανού Γκαρθία: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΑΟΚ

Μανού Γκαρθία: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»

Τhessports
Last updated: 17/01/2025 19:59
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2024-2025 / Ёϊ - QǓ (ӉˇӠ…тőɄǓ / ̏ԉύ ԅL)
SHARE

Ο Άρης μετά από τρεις διαδοχικές ήττες θα «ψάξει» αντίδραση στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τούμπα για τον πρώτο γύρο της Stoiximan Superleague έκρινε με το γκολ του ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι της Κυριακής (19/1, 19:00) και τόνισε πως όλη η ομάδα θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Μανού Γκαρθία:

«Κατ’ αρχάς, έχουμε πολλή όρεξη για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και είναι ευκαιρία για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας, να αλλάξουμε τα πράγματα».

Σε ποιους καινούργιους συμπαίκτες του στην ομάδα έχει πει κάτι για το παιχνίδι, μιας και είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ γι’ αυτούς: «Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι… Το έχουν καταλάβει μόνοι τους ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι! Στην πόλη αν περπατήσεις αυτή την εβδομάδα, όλοι έχουν αυτή την αναμονή, γι’ αυτόν τον αγώνα. Πάντως, κι εγώ, αλλά κι όσοι βρίσκονται πολλά χρόνια στην ομάδα, τους το έχουμε εξηγήσει ότι είναι η στιγμή για να αλλάξουμε και να κάνουμε μια καινούργια αρχή!».

Για το ποια είναι τα στοιχεία που θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα: «Ξέρουμε ότι σε αυτά τα κλασικά ντέρμπι υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Μάλιστα, πολλές φορές δεν παίζεται πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί στη δική μας περιοχή, όταν κάνουμε άμυνα, και αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε καλύτερα από ότι σε άλλα παιχνίδια».

Αν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι οι δύο ομάδες πηγαίνουν πληγωμένες στο ντέρμπι: «Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Σε άλλα παιχνίδια μπορεί εμείς να ήμασταν πληγωμένοι, σε άλλα οι αντίπαλοι. Κάθε παιχνίδι είναι ένας ιδιαίτερος “κόσμος”. Εμείς πρέπει να μπούμε με θέληση για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα παίξει ρόλο».

Για το αν έχει αλλάξει την ψυχολογική διάθεση των παικτών του Άρη η εμφάνισή τους κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αυτή τη σεζόν, στα περισσότερα ντέρμπι απέναντι στους μεγάλους μας αντιπάλους παίζουμε καλά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή απόδοση, που είχαμε στο προηγούμενο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας! Αυτό μας κινητοποιεί».

Ένα μήνυμα στους φίλους του Άρη: «Θέλουμε να βρίσκονται στο πλευρό μας! Θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να τους κάνουμε χαρούμενους! Θέλουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που μας δίνουν».

Σχετικά άρθρα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Στο προσκήνιο η επιστροφή του Super Cup!
Next Article Super League: Δ.Σ για τo Goal Line technology και την κλήρωση των πλέι οφ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US