Με… USB για την ανάκαμψη!

Τα ζόρια άρχισαν για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σήμερα θέλει μόνο νίκη σε ένα παιχνίδι – τελικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για να μη χάσει νωρίς – νωρίς πολύ έδαφος για την παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα για σημερινό παιχνίδι (3μμ) ολοκληρώθηκε χθες κι ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε στους παίκτες… δουλειά για το σπίτι!

Συγκεκριμένα, μοίρασε στους ποδοσφαιριστές USB με την ανάλυση της Αναγέννησης Καρδίτσας, μέσα από επιλεγμένα στιγμυότυπα!

Ο Διλμπέρης ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός και Σουλίδης και όλοι μαζί, πήγαν στην ταβέρνα “Στα Καλα Καθούμενα”, όπου τους παρέθεσε γεύμα ο Βασίλης Ανατολίτης.

“Μην έχετε το μυαλό σας στην βαθμολογία. Αν αποδώσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Πιστεύω σε σας, πιστεύω στην ομάδα και μένω σ’ αυτό που μου είπατε πριν από έναν μήνα περίπου ότι είναι θέμα χρόνου η ανάκαμψη. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα”, είπε στους παίκτες της ομάδας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα…