By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ουζουνίδης: «Ο κόσμος δεν ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: «Ο κόσμος δεν ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν»

Τhessports
Last updated: 19/01/2025 22:39
Τhessports
Share
SHARE

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος του ντέρμπι στην συνέντευξη τύπου. Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε στην υπερπροσπάθεια των παικτών του, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

“Ηταν ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Έτσι όπως εξελίχθηκε και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις τους. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι μία δύσκολη περίοδος, για την ομάδα, για εμένα, για όλους. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες πρέπει να βρούμε δύναμη και τα στάνταρ μας ως ομάδα για να έρθουν νίκες. Υπάρχει βελτίωση στα τελευταία δύο ματς αλλά όχι νίκες. Πρέπει να ενωθούμε ακόμα περισσότερο για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Στο τέλος μπορεί να εξέφρασε την απογοήτευσή του αλλά στη διάρκεια του ματς ήταν δίπλα μας. Ο κόσμος δεν ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν. Εναν μήνα δεν μπορώ να κάνω προπόνηση με όλο το γκρουπ. Κάθε εβδομάδα έχουμε προβλήματα.”

Για τον Φαμπιάνο:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φαμπιάνο που έπαιξε σε μία διαφορετική θέση, όπως και στον Φρίντεκ που έπαιξε με μία προπόνηση. ΕΛπίζω να μην έχει κάτι γιατί διαμαρτυρήθηκε για κάτι ενοχλήσεις. Αντιλαμβάνομαι τη συσσωρευμένη πίκρα του κόσμου. Θέλω όμως να σταθούν κοντά μας και σε αυτή την περίοδο να μας βοηθήσουν περισσότερο. Να πρπσπαθήσουμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε και να επανέλθουμε εκεί που μπορούμε”.

Για την χρήση του Μανού στην αριστερή πλευρά:

“Είχαμε ένα πλάνο συγκεκριμένο. Λόγω των προβλημάτων μας, επέλεξα να έχω τον Μάνου ως εξτρά χαφ για να κρατήσουμε τη μπάλα. Μετά το 15΄όμως παρασυρθήκαμε και πήγαμε σε παιχνίδι χώρου. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα.

Για τα δυνατά στοιχεία του Άρη:

“Το δυνατό μας σημείο δεν είναι η άμυνα. Δεν έχουμε τους παίκτες που εγώ θα ήθελα. Το δυνατό μας στοιχείο είναι η μπάλα και εκεί πρέπει να δουλέψω περισσότερο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες στο τρανζίσιον. Με κάποια λάθη τους δώσαμε ευκαιρίες. Επαναλαμβάνω, η καθημερινότητά μας είναι πολύ δύσκολη. Είμαι 20 χρόνια προπονητής και αυτός ο μήνας δεν σε αφήνει να χαμογελάσεις. Μέσα από τις δυσκολίες όμως έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τις μεταγραφές:

“Πρέπει να γίνουν. Χρειαζόμαστε παραπάνω λύσεις. Είναι κάτι που προσπαθούμε αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βρεις και καλούς παίκτες. Ο Χάμζα (σ.σ. Μεντίλ) είναι καλά αλλά με μία προπόνηση θα ήταν ρίσκο. Απλά τον σήκωσα για ζέσταμα επειδή ο Φρίντεκ διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στο 75′. Ευτυχώς ολοκλήρωσε το ματς”

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΆρηςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ντεσπόντοφ: «Αντιδράσαμε και αξίζαμε την νίκη – «Τελικός» το ματς της Πέμπτης»
Next Article Πήρε το ντέρμπι με Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US