Αποκαλυπτικός και με θετική διάθεση ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που πριν τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, και στις επικείμενες προσθήκες των Βιετέσκα, Πέλκα και Μεϊτέ.
Μάλιστα, ευχαρίστησε τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη και ολόκληρη τη διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε και για το τηλεφώνημα που του έκανε ο Μεϊτέ, τονίζοντας του ότι θέλει να επιστρέψει.
Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Είχα ένα συναισθηματικό απόγευμα χθες, μαθαίνοντας για τις κινήσεις που έγιναν. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη γι’ αυτές τις κινήσεις. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και έχω μέσα μου το αίσθημα του μαχητή, με την καλή έννοια. Είναι πράγματα που με κάνουν πραγματικά χαρούμενο και τον ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα, θέλω να το εξηγήσω, είναι παίκτες με ποιότητα που σαν ομάδα τη χρειαζόμαστε. Είναι μαχητές. Τουλάχιστον τους 2/3 τους γνωρίζω. Ξέρουν τη νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς που έχουμε σαν ομάδα.
Το τρίτο στοιχείο, είναι ότι όλοι αυτοί οι παίκτες που έρχονται, δημιουργούν έναν άτυπο ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι. Το πώς θα ανέβει το επίπεδο μέσα στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτά τα στοιχεία. Από τη Δευτέρα ήταν πολύ συναισθηματικό όλο αυτό για μένα, όταν ένας παίκτης, ο Μεϊτέ με πήρε και μου είπε ότι θέλει να έρθει σε εμάς, από το να πάει σε άλλη ομάδα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιώργο, γιατί ίσως δεν ήταν εύκολο να αποδεχτεί αυτές τις κινήσεις, αλλά παρόλα αυτά έγιναν οι μεταγραφές που έγιναν με σκοπό το καλό της ομάδας. Αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, δούλεψαν όλοι πολύ με γνώμονα το καλό της ομάδας και τους ευχαριστώ. Με αυτές τις κινήσεις και από εδώ και πέρα θα βοηθηθούμε πολύ περισσότερο, ώστε να αποκτήσουμε μία ενότητα σαν ομάδα».

