Μεταγραφικό σενάριο έρχεται από την Σκωτία, το οποίο μπλέκει τον Λουίς Πάλμα με τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun Sports», ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των ασπρόμαυρων και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει, αρχικά τουλάχιστον ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.
Το δημοσίευμα της «Sun» υποστηρίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η τελευταία ομάδα που έχει προστεθεί στους ενδιαφερόμενους, μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:
«Ο Λουίς Πάλμα έφτασε κοντά στο να ενταχθεί στην ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο αυτόν τον μήνα, με τη μορφή δανεισμού ύψους 2,5 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό χάλασε την τελευταία στιγμή, αλλά οι Έλληνες είναι τώρα στο κυνήγι ανάμεσα σε πολλούς συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ της Σέλτικ.
Ο Πάλμα, 25 ετών, εντάχθηκε στους Κέλτες από τον Άρη έναντι 3,5 εκατ. λιρών το 2023 και διατηρεί ισχυρό προφίλ στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει μαζί με τους αντιπάλους του στη Super League, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στα ίχνη του».
PAOK interested in Luis Palma as winger prepares to ship out of Celtic as Jota returnshttps://t.co/UoVB4FREbR
— Scottish Sun Sport (@scotsunsport) January 26, 2025

