Οι μεταγραφές, οι “μεταγραφές” κι ο Κατσικάς

O ΠΑΟΚ παίζει αύριο στα Γιάννενα, ένα παιχνίδι ούτως ή άλλως σημαντικό, αλλά παράλληλα είναι λογικά να… τρέχουν μεταγραφικά θέματα.

Το μόνο μέχρι στιγμής, είναι πως δεν έχει παρθεί ΚΑΜΙΑ απόφαση για τις μεταγραφές που θα κάνει. Έχουν προταθεί αρκετοί, έχουν τσεκαριστεί πολλοί παίκτες στο εξωτερικό, απόφαση για συγκεκριμένες κινήσεις, δεν υπάρχει ακόμη. Οι αποφάσεις θα παρθούν μάλλον μετά και το παιχνίδι της Κυριακής στη Λιβαδειά.

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια ονόματα, όπως συμβαίνει πια σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Για τον Ουσέρο, τα δεδομένα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ο παικτης έχει προταθεί, ο Αστέρας τον παραχωρεί, ο ΠΑΟΚ τον έχει στο τέλος της λίστας, όπως έλεγε σήμερα ο Βρύζας, και είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στις προτεραιότητες.

Στην Αγγλία γράφτηκε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να δανειστεί έναν νεαρό Σλοβάκο, τον 20χρονο Άλμπερτ Ρούσνακ, που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και παίζει δανεικός στην Ολλανδική Καμπούρ Λεβάρντεν. Ο παίκτης έχει προταθεί, αλλά είναι πολύπλοκη υπόθεση. Ο Αναστασιάδης δεν τρελαίνεται για τέτοιους δανεικούς παίκτες.

Στη Σερβία ο μάνατζερ του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Παρτιζάν, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, δήλωσε ότι για τον ποδοσφαιριστή, που μένει ελεύθερος από την ομάδα του Βελιγραδίου, ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο Στάνκοβιτς, είναι αριστερός στόπερ, και σ΄αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες.

Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Κατσικάς, ο οποίος είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, διέρρευσε πως ο ΠΑΟΚ του πρότεινε 175.000 ευρώ καθαρά το χρόνο συν μπόνους, για 4ετές συμβόλαιο και πως η πρόταση δεν τον ικανοποιεί! Από το περιβάλλον του επίσης, προκύπτει ότι είναι αποφασισμένος να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και να ψάξει ομάδα στο εξωτερικό.

Τόσα χρήματα, βέβαια, δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά με βάση το βιογραφικό του (στην Ελλάδα δεν γίνεται καν συζήτηση) και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της πλευράς του ποδοσφαιριστή, να πιεστεί ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του.