Σύμφωνα με δημοσιεύματα στν Ισπανία τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παλιά πόλη του Σαν Σεμπαστιάν δέχτηκε επίθεση φίλαθλος του ΠΑΟΚ από τρεις οπαδούς της Ρεάλ Σοσιεδάδ και έγιναν τρεις συλλήψεις!
Οπως αναφέρει η donostitik.com γύρω στις 2 τα ξημερώματα στην Παλιά Πόλη ένας άνδρας ήταν μόνος, τραβώντας μερικές φωτογραφίες στο Calle Mayor, όταν τον στρίμωξαν τρεις νεαροί άνδρες που τον ρώτησαν από πού προέρχεται και αφού τους είπε ότι είναι Έλληνας, ένας από τους δράστες τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα γυάλινο μπουκάλι και στη συνέχεια, όταν προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, οι υπόλοιποι του πέταξαν άλλο ένα μπουκάλι και μια αναμμένη φωτοβολίδα, αντικείμενα που τον χτύπησαν στην πλάτη.
Η αστυνομία του Σαν Σεμπαστιάν ανακοίνωσε πως άμεσα έγινε σύλληψη τριών νεαρών 28, 20 και 19 ετών για την επίθεση σε οπαδό του Δικεφάλου, όπου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και δεν έφερε σοβαρά τραύματα, για αυτό και βγήκε άμεσα.
«Οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, αλλά συνελήφθησαν σε κοντινό δρόμο από αστυνομικούς που είχαν μεταβεί στο σημείο αφού έλαβαν ειδοποίηση για το συμβάν. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε κέντρο υγείας και στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί βρήκαν ανάμεσα στα υπάρχοντα των συλληφθέντων ρουχισμό με σύμβολα ultras, μαύρα γάντια, προστατευτικό στόματος και φωτοβολίδα».