Η προετοιμασία του Άρη για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε, με τον Ούγκο Μάγιο να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, ενώ ο Κλέιτον Ντιαντί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (09/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση με μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, passing game, παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).
Ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κλέιτον Ντιαντί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).