By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τον λύγισαν Βίσερ και Ρουμάνοι
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΕΘΝΗΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον λύγισαν Βίσερ και Ρουμάνοι

Τhessports
Last updated: 14/02/2025 00:07
Τhessports
Share
EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SHARE

Ένας διαιτητής από το Βέλγιο που ήρθε με συγκεκριμένη πρόθεση στην Τούμπα, και η Στεάουα Βουκουρεστίου που βρήκε δυο γκολ στην Τούμπα ήταν τα σημεία αναφοράς στην ήττα του ΠΑΟΚ από τους Ρουμάνους με 2-1 στον πρώτο αγώνα της φάσης των play-off του φετινού Europa League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καλό ρυθμό και ενέργεια που έβγαζαν οι 22 ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ρουμάνοι πίεσαν αρκετά δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως βρήκε ένα γκολ με τον Κωνσταντέλια στο 8’ αλλά δε μέτρησε καθώς η μπάλα είχε βγει λίγο νωρίτερα άουτ.

Στην εξίσωση της συνεχούς ροής αγώνα ήταν και ο Βέλγος διαιτητής που σφύριζε ελάχιστα και μόνο όταν ήταν απολύτως απαραίτητο. Οι καθαρές ευκαιρίες πάντως έλειψαν μπροστά από τις δυο εστίες μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου.

Στο 21’ ήρθε η πρώτη σημαντική στιγμή αλλά και το γκολ. Ο Πέλκας συνδυάστηκε με τον Ότο και έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σαμάτα που με πλασέ έκανε το 1-0. Η Στεάουα προσπάθησε να απαντήσει στο 26’ με προσπάθεια και σουτ του Μπιρλιγκέα που εξουδετέρωσε όμως ο Κοτάρσκι με διπλή προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και ο Δικέφαλος έψαχνε τους ελεύθερους χώρους, έτσι στο 34’ μετά από υπέροχη αντεπίθεση που ξεκίνησε από κούρσα του Τάισον, ο Σαμάτα βρήκε πάλι δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην τελική πάσα του Ντέλια.

Μια σφοδρή κατά λάθος σύγκρουση μεταξύ Μιχαηλίδη και Κοτάρσκι, έφερε αναγκαστική αλλαγή στο 40’ για τον Λουτσέσκου που πέρασε στο ματς τον Κόλεϊ αντί του Έλληνα στόπερ που αποχώρησε τραυματίας. Κι ενώ το ημίχρονο όδευε στο φινάλε του με τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα. Ο Τάισον διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς.

Χωρίς αλλαγές άρχισε το δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ που όμως επιδόθηκε σε ένα μπαράζ λαθών στα πρώτα λεπτά. Στο 47’, μετά από λάθος διώξιμο του Κόλεϊ, ο Μπιρλιγκέα έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά στο 50’ τα λάθη στοίχισαν. Ο Κοτάρσκι έδιωξε άγαρμπα με τα πόδια, η άμυνα σάστισε και τελικά ο Γκεοργκίτα από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 53’ ο Μεϊτέ προσπάθησε να απαντήσει με σουτ που έφυγε άουτ, αλλά στο 60’ ήρθε το δεύτερο σοκ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντάβα με κεφαλιά έκανε το 1-2 βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα για τον Δικέφαλο. Ο Λουτσέσκου πέρασε άμεσα στο ματς, πρώτα τους Μπράντον-Ντεσπόντοφ και κατόπιν τους Οζντόεφ-Καμαρά, κλείνοντας τις αλλαγές του στο 69’.

Στο 73’ ο Κόλει απείλησε με κεφαλιά που έφυγε άουτ, στο 79’ ο Μπράντον με τελείωμα που κατέληξε στον Ταρνοβάνου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με όσες δυνάμεις είχαν στο υπόλοιπο του ματς αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (40′ Κόλεϊ), Μπάμπα, Μεϊτέ (69′ Οζντόεφ), Σβαμπ (69′ Καμαρά), Πέλκας (61′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα (61′ Τόμας).

Στεάουα Βουκουρεστίου: Ταρνοβάνου, Κρέτσου, Ενγκεζάνα (46′ Ντάουα), Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς, Κίρικες (56′ Εντζούμα), Σουτ, Μικουλέσκου (46′ Γκεοργκίτσα), Σισότι (83′ Στεφανέσκου), Τανάσε, Μπιρλιγκέα (68′ Αλχασάν).

Σχετικά άρθρα

Έκανε «πάρτι» στον τελικό και σήκωσε το Europa League η Βίλα!
ΕΠΟ: «Καμπάνες» σε Νταβέλη και ΟΦΗ
Ιστορική στιγμή: Με VAR ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών
Τάισον: «Οι οικογένειες όσο κι αν λυγίζουν, πάντα βρίσκουν λύσεις!»
Super League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
TAGGED:Europa Leagueplay offΔιεθνήΠΑΟΚΠοδόσφαιροΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣΣτεάουα Βουκουρεστίου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Διπλή απώλεια με Τάισον
Next Article Λουτσέσκου: «Φανταστικό πρώτο ημίχρονο, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Τελευταία νέα

Ηρακλής: Ποιο κανάλι θα πάρει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στη Super League!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Γιακουμάκης: «Ευχαριστώ για τα εύκολα και τα δύσκολα ΠΑΟΚάρα»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Άρης: Απόσταση με Αθανασιάδη!
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Συνεχίζει στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Follow US